Olay, saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Sahil şeridinde yürüyüş yapan bir vatandaşın kıyıda hareketsiz yatan çıplak bir şahsı fark ederek durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve acil sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

12 AYRI SUÇ KAYDI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Polis ekiplerinin kimlik tespiti çalışmaları sonucunda cansız bedenin, iki gündür kendisinden haber alınamayan Levent Dağlaroğlu olduğu anlaşıldı. Yapılan detaylı incelemede, Dağlaroğlu’nun 'tehdit' ve 'hakaret' gibi suçlardan toplam 12 adet suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

ADLİ TIP İNCELEMESİ BEKLENİYOR

Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Dağlaroğlu’nun cenazesi, ölüm nedeninin kesinleşmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Şahsın kıyıya nasıl geldiği ve ölümünün arkasındaki nedenleri belirlemek üzere emniyet güçleri tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA