İki yıl önce İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'ne başvuran Şarapçıoğlu, ünlü oyuncu hakkında "Sadakatsiz biri, bana şiddet uyguluyor" diyerek boşanma davası açmıştı.

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasına Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay, avukatlarıyla katıldı. Aldığım habere göre tarafların evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle çekişmeli olarak boşanmasına karar veren mahkeme, Şarapçıoğlu'nun 500 bin lira tazminat ile aylık 10 bin liralık nafaka talebini reddetti.

Dava sonrası konuşan Berk Oktay, "Dava sonuçlandığı için mutluyum.

Hayırlısı olsun. Gizlilik kararı devam ettiği için bundan daha fazla bir şey söylemem doğru olmaz" dedi.

Boşanma davası sürerken hatırlarsanız Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu'nun icloud hesapları hacklenmiş ve çiftin mahrem fotoğrafları sosyal medyaya yayılmıştı.

Sonunda oyuncu Berk Oktay tam da istediği koşullarda boşandı. Ama bu boşanma sürecinin kendisinde bıraktığı izler uzun yıllar silinecek gibi değil. Ünlülerimiz güzel bir evlilik yapmak isteselerde bir çoğunun evliliğin de yaşamak istemedikleri tatsız olaylarla sona erdiğini görüyoruz.

Oyuncu Berk Oktay; işiyle gündeme gelen, işinin dışında pek magazin sayfalarında görmediğimiz bir ünlümüz. Genç, yakışıklı, karizmatik olmasına karşın hiç bir zaman bu özelliklerini sosyal yaşantısında kullanmadı. Sansasyonel haberlerden uzak durdu.Ama gel görki yaptığı bir evlilik bütün karizmasını yerle bir etti. Boşanma sürecinde koruduğu onu değerli kılan tüm kriterler yok oldu. Ama bu süreçte gerek açıklamalarına gerekse duruşuna çok dikkat etti. Yaşadığı bu tecrübenin ona hayatına dair çok şey öğrettiğine inanıyorum. Bundan sonra eminim yoğurdu üfleyerek yiyecektir.

Hayatın bizlere neler getireceğini hiç birimiz bilemeyiz...

Umarım bundan sonra hak ettiği mutluluğu yakalar..

Sevgi ve hoş görü ile kalın...