Beşiktaş, Antalya deplasmanına geçen hafta Galatasaray karşısında aldığı 3 puanın morali yanında, futbolcularla yemekte buluşan yeni Başkan Ahmet Nur Çebi'nin personel ve futbolcuların gecikmiş ödemelerini yapmasının pozitif yansımasıyla gitti. Bu memnuniyet, futbolcuların sosyal medyadaki paylaşımlarına da yansımıştı.

Antalya karşılaşmasına hızlı başlayan Beşiktaş, 9. dakikada Vida'nın kafa golü ve 11. dakikada Diabiy'nin attığı golüyle 2-0 öne geçti. Daha sonra net pozisyonlar bulsa da, bunları gole çeviremeyen Beşiktaş, ilk yarının sonunda soyunma odasına 2 farklı galibiyetle gitti.

Karşılaşmanın başında farka gideceği izlenimini veren Beşiktaş, ikinci devreye de hızlı başladı. Ancak Antalyaspor'un 52. dakikada gelen golü maçın seyrini değiştirdi. İlk yarı beyaz bir tablo çizen Beşiktaş, kalesinde gördüğü golden sonra siyah bir tablo çizmeye başladı. Geçtiğimiz haftanın özeti gibi çıkarken kaptırılan topla yedi Beşiktaş golü. Hızlı atağa kalkan rakibini engelleyemeyen Beşiktaş, farkı tek gole indiren Antalya'nın ardı ardına geliştirdiği ataklarıyla taraftarının yüreğini ağzına getirdi.

Ev sahibi takımın son vuruşlarda kaleyi tutturamaması, Beşiktaş'ın şansı olurken, Karius'un 85. dakikada kurtardığı net gol pozisyonu 3 puanı getiren an oldu. Karşılaşmanın son dakikaları ile uzatmalarda Antalya'nın kaçırdığı net pozisyonlar gol olmayınca, Beşiktaş 7 hafta sonra deplasmandan 3 puanla döndü.

Karşılaşma, aynı zamanda iki hafta üst üste kazanan takımın üzerindeki olumsuz tablonun kalkması yanında yeni yönetime de moral ve motivasyon oldu. Abdullah Avcı'nın karşılaşmayı tekrar seyredip, ilk yarı ile ikinci yarı arasındaki oyun farkından dersler çıkarmalı. İkinci yarı top yapamayan, pas hatalarıyla tutamadığı topun tehlikeli ataklara dönüşmesine engel olamayan Beşiktaş'ı, 2-0 galip durumdayken maçı vermesini futbol şansı engelledi.

Maçın başlarında 2 farklı galibiyetle coşması ve farkı açması beklenen Beşiktaş'ın deplasmanda puan kaybetmesi halinde bütün oklar Abdullah hocaya dönecekti.

Çıkışa geçen Beşiktaş'ın, iki devre arasındaki farklı oyunu getiren saha içi problemlerini çözecek kişi Abdullah hocadır. Yönetim tüm imkansızlıklara rağmen kulüpteki mali krizin takıma yansımasını engelleyerek görevini yaptığına göre, artık tüm sorumluluk Abdullah hocadadır.

Hocanın gerekeni yapıp yapamadığını bekleyip göreceğiz.