Bu hafta özellikle bayan ünlülerimizle ilgili haberlerimi sizlerle paylaşacağım.

Hiç zaman kaybetmeden haberlerime geçiyorum.
 İlk haberim hayat devam ediyor dedirttiren türden.

47 yaşındaki İpek Açar şarkıcı Kayahan'ı kaybettikten sonra 2019 yılında hayatını Alper Kömürcü ile birleştirmişti. Mutlu bir evlilik yürüten çift şimdi de bebek sevinci yaşıyor.

İpek Açar notuyla, "Canımız Ömer'imiz hoş geldin ailemize. Dualarınız için, bizimle sevindiğiniz için Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederiz. Büyük Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..." sevincini paylaşmıştı.

Ben de kendilerine Allah analı babalı büyütsün diyorum.

Şimdi de bir başka ünlünün boşanması sonrası acaba yine evleniyor mu dediğimiz bir duyum aldım. 2014 yılında Kaz Dağları'nda Bülent Şakrak ile nikâh masasına oturan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yıl evliliğinde sorunlar yaşadığı haberleriyle gündeme gelmiş, her iki tarafta sessiz kalmayı tercih etmişti.

Bir süre de evlilik terapisi gören çift, sorunları aşamamıştı. Daha sonra dostça ayrılmaya karar veren ikili, evliliklerini sonlandırmıştı.
Ayrılan çiftler bu hafta farklı yerlerde karşımıza çıktılar. Her ikisi de bir birleriyle ilgili sorulara temkinli cevap verirken yeniden başka kişilerle hayatlarını birleştirebilme konusunda neden olmasın dercesine cevaplar verdiler. 

Bence de sonuçta ikisi de daha genç insanlar. Umarım aradıkları aşkı bulabilirler.

Şimdi benim de yakinen tanıdığım ve çok sevdiğim bir isim var haberimde. Bir dönemin en güzel oyuncularından Sibel Turnagöl yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı! 55 yaşındaki eski mankenler kraliçesi Sibel Turnagöl oto sanayide restoran açtı. İstanbul Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde denk geldim.

Sibel Turnagöl kimi zaman ocağın başına geçip yemek pişiriyor, kimi zaman da siparişleri alıp servis yapıyor, masaları toplayıp siliyor.
Turnagöl, işine olan aşkıyla müşterilerinden takdir topluyor.

Dedim ya yakinen tanırım Turnagöl’ü. Her zaman hanım efendi her zaman kaliteli ve her daim asil bir kadın kendisi. 

Yeni işinde bende kendisine başarılar dilerim.

Son olarak karşılaştığım ünlü bayan Tanyeli.  Ünlü oryantal Tanyeli, pankreas hastalığına yakalandığını bilmeyeniniz yoktur. Hepimizi çok üzmüştü hastalığını duyunca. Sanat dünyası vefasızdır diyenlere tokat gibi cevap veren Tanyeli’nin bakın yanında kimler olmuş.
“Mesela Sibel Can başından beri arıyor. Ebru Gündeş, Hülya Avşar, Muazzez Ersoy, Demet Akalın, şu anda aklıma gelmeyen bir sürü dostum... Hiç kimsenin bir mecburiyeti yok. 35 yıldır sektördeyim, hiç kimseyi bu kadar bir görmemiştim.

Kenan Doğulu ile yıllardır görüşmüyorum. Sağ olsun o ve ailesi de ellerini uzattılar. Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş ve Haluk Şentürk beni Küba'ya yolladı. Bu davetsiz misafire çok hazırlıksız yakalandım. Nasıl başa çıkarım diye düşünürken kimi dostum maddi, kimisi manevi olarak yanımda oldu. Her seferinde düşündükçe duygulanıyorum. Ben unutsam onlar unutmuyor."

Ben de Tanyeli’ye çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım her şey istediği gibi olur.

Şimdilik benden bu kadar haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.