Bu hafta, başında ben başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını yüreğine getiren usta sanatçı Cüneyt Arkın'ı yazmak istiyorum.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, Silivri'deki yazlığında solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Yakınlarının araması üzerine 81 yaşındaki usta oyuncu, ambulansla Silivri de özel bir hastaneye kaldırıldı.

Menajerlik şirketinden edinilen bilgiye göre KOAH hastası olan sanatçı, kontroller için Silivri'deki bir özel hastaneye gitti. Kontrolleri yapıldı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü.

Cüneyt Arkın'ın Instagram hesabından da "Rutin kontrol için hastaneye gidilmiştir. Evde kullanmış olduğu oksijeni hastanede takıldı ve daha sonra evine geri döndü. Her şey yolunda" mesajı paylaşıldı.

Tabi aslında hastanede yattı ama kimseyi üzmemek ve endişeye sokmamak için hastanede yattığını ve durumunu dile getirmekten sakındılar.

Ünlü sanatçı Cüneyt Arkın gerçekten ciddi bir rahatsızlık geçirdi! Çok şükür ki hastaneden evine taburcu oldu.

Ünlü sanatçı Arkın hastaneden taburcu olduktan sonra oğlu Murat Arkın Onun adına  bir açıklama yaptı;

"Dostlar. Sizlerden gelen binlerce mesaja tek tek geri dönüş yapamadık. Özür dileriz. Babam çok şükür hastaneden çıkışını yaptı. Dinlenmek en çok onun hakkı. Ailem ve kendi adıma sizlere, arayan, dua eden, ziyarete gelen,mesaj bırakan herkese, devlet büyüklerimize, sanatçı dostlara, polisinden memuruna, simitçisinden iş adamlarımıza, hademesinden öğrencisine, öğretmeninden gurbetçisine hepinize sonsuz teşekkürler. Ne mutlu bize böyle bir halkımız var. Babamın size çok yakında kendi ağzından bir mesajı olacak. Sevgiler."

Ben bu aileyi yakinen tanırım. Başta Cüneyt Arkın olmak üzere eşi Betül Hanım ve oğullarını iyi tanırım. Evlerine ve Silivri' deki yazlıklarına ozel röportaj icin bir çok kez girmişliğim oldu. Yemeklerini yedim, çok hoş sohbetlerimiz oldu. Arkın ailesi benim tanıdığım en asil en kaliteli ailelerin başında gelir. Yine başta Cüneyt Arkın olmak üzere tüm aile, kendini seven sokaktaki bakkaldan manavına kadar halktan birileri gibi sade ve mütevazi bir aile kendileri. İnanın Arkın Ailesi muhteşem bir aile!  Onları çok ama çok seviyorum. Cüneyt Arkın'ın tekrar evine dönmesine en az Arkın Ailesi kadar bende çok sevindim. En kısa zamanda ziyaretine gidip Cüneyt Arkın ile tekrar sohbet edeceğim inşallah.

Cüneyt Abime  Allah'ım sağlık sihhat  versin.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.