Kanal D'in yeni dizisi Ya Çok Seversen 3. bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Peki, Ya Çok Seversen yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seyirci Ya Çok Seversen yeni bölüm fragmanı, Ya Çok Seversen fragman izle araştırması yapıyor. İşte, Ya Çok Seversen 4.bölüm fragmanı...

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ya Çok Seversen bu hafta yayınlanacak mı?

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölümü 27 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ateş, Berit’in kayboluşundan Leyla’yı sorumlu tutar. Kovulan Leyla ekibin yanına döner. Dolandırdıkları son aile peşlerine düşünce ekip tehlikeye girer. Ateş, çocukların bir bakıcısı olmadığı için onlarla zaman geçirmek zorunda kalır. Leyla’nın yokluğu Berit’te bir travmaya sebep olur.

Ateş, Ilgaz’ın çevirdiği oyunu anlayınca Leyla’dan geri dönmesini ister. Leyla’nın içi hiç rahat değildir; ama, ekibin baskısı yüzünden eve dönmek zorunda kalır. Ateş ve Leyla, Berit’in travması nedeniyle birlik olur, bu sırada yakınlaşırlar. Leyla, Yakup’un sürpriz planı ile sarsılır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Şirketteki köstebek şüphesi Ateş ile Umut’un arasını gerer. Umut’un kontrolü Ateş’e bırakmak gibi bir niyeti yoktur. Arcalılar her şeye rağmen birleşip başlarına gelen krizi atlatabilecekleri bir plan yaparlar. Bu planda Leyla başroldedir. Leyla ve Ateş için gece beklenmedik şekilde biter. Bu durum ikisi için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Üstelik Leyla kimliğinin açığa çıkma tehlikesi ile karşı karşıyadır.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN KONUSU NE?

‘Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİYOR?

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Kübra Sülün'ün yazdığı “Ya Çok Seversen” dizisi Muğla'da çekiliyor.