Instagram, takip etmeyi bırakanları görmenin yolunu sunmuyor, yani profilinizde takipçi sayısında bir azalma görseniz bile, Instagram'da sizi kimin takipten çıktığını bilme şansınız yok. Ancak, Instagram'da sizi takip etmeyi bırakanları görmek için bazı üçüncü taraf uygulamalar mevcut. Fakat bu uygulamaların çoğu güvenli değil ve hesap bilgilerinizi çalınma ihtimali yüksek. Peki Instagram'da takipten çıkanlar programsız nasıl görülür? İşte ayrıntılar...

  • Öncelikle bilgisayar üzerinden Instagram ana sayfamıza giriyoruz. Ardından yeni bir sekme açıp cobanov.dev/instagram adresine giriş yapıp buradaki belirtilen kodu kopyalıyoruz.
  • Tekrar daha önceden açtığımız Instagram sekmesine dönerek herhangi bir boşluğa sağ tıklayıp incele kısmına tıklıyoruz.
  • Daha sonra açılan pencerede Console kısmına geliyoruz ve az önce kopyaladığımız kodu buraya yapıştırıp Enter'a basıyoruz.
  • Tüm bu işlemlerin ardından karşımıza RUN yazılı bir ekran gelecek. Bu butona tıkladıktan sonra bizim takip ettiğimiz ancak bizi takip etmeyen kullanıcıları güvenli bir şekilde görüntüleyebiliriz.