FOX TV ekranlarında 6 Ağustos Pazar (Bu akşam) izleyiciyle buluşacak olan Yaz Şarkısı dizisinde heyecan dorukta. Yaz Şarkısı 5. bölümüyle ekranlara gelecek. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrolünde Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can yer alıyor. Yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için; Yaz Şarkısı 5. bölüm tek parça full izleme ekranı...

YAZ ŞARKISI 5. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

YAZ ŞARKISI 5. BÖLÜM İZLE

Yaz Şarkısı dizisinin bu haftaki 5.bölümünde neler yaşanacağını merak ediliyor. Yaz Şarkısı'nın yeni bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Yaz Şarkısı 5. bölüm full izle, FOX TV Yaz Şarkısı izle, Yaz Şarkısı yeni bölüm izle sorgularını yapıyor. İşte Yaz Şarkısı dizisinin 5.bölümü...

YAZ ŞARKISI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yaz ve Kemal’in sahneye çıkması Emine’yi her ne kadar öfkelendirse de Murat’ın hamlesi konser alanında bir rezillik çıkmasına engel olmuştur. Fakat Emine’yi henüz tam anlamıyla tanımayan Murat onun ne kadar ileri gidebileceğinden haberdar değildir. Emine’nin Yaz’ı eve kapatması ve yaptıkları nikahı geçersiz saymasıyla Murat ve Yaz ayrı kalırlar. Murat’ın bir taraftan Kemal’in diğer taraftan Yaz’ı kaçırma hamleleri bir şekilde başarılı olur. Fakat hiç olmadık bir yerde hiç olmadık bir zamanda karşı karşıya gelmeleri her şeyi alt üst eder.

YAZ ŞARKISI KONUSU NEDİR?

Yaz Şarkısı, romantik komedi türünde karşımıza çıkıyor. İki yakın arkadaş olan Kenan ve Murat, müzikle ilgilenen iki gençtir. Murat ve Kenan bir müzik şirketi kurmaya karar verirler. 

Fakat kendi kurdukları şirkete Gül adında genç ve güzel bir kızın gelmesi, hem ikilinin işlerini hem de arkadaşlık ilişkilerini değiştirecektir.