Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin 18. sezonu hayranları tarafından merakla bekleniyor. Arka Sokaklar dizisi özgün konusu, sıcak karakterleri ve gerilim dolu sahneleri, izleyicileri her sezon daha da bağlamış, 17. sezonun ortasında ekranlara veda etmişti. İzleyiciler Arka Sokaklar yeni sezonun olup olmayacağını merak ederken diziden dikkat çekici bir fragman geldi. Peki, Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak, yayın tarihi belli oldu mu? İşte, Arka Sokaklar 18. sezon 640.bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

Kanal D'nin 17 sezondur ekran macerasını sürdüren Arka Sokaklar dizisi, Kasım ayında yapımcı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle sağlık arası vermişti. Her Cuma akşamı ekranlara gelen yapım, şimdilerde yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Dizinin sevenleri Arka Sokaklar 18. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Yapılan açıklamaya göre, yeni sezonda kadroda bazı ayrılıklar yaşanacak ve diziye yeni isimler dahil olacak. Yapıma dahil olan karakterlerin hikayeyi nereye sürükleyeceği ise şimdiden merak konusu…

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 22 Eylül Cuma ekrana gelecek..

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal  D'nin sevilen dizisi 642.bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Arka Sokaklar 641.Bölüm Fragmanı Video: Arka Sokaklar 641.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar dizisinin konusu ve oyuncuları

Dizinin konusu, İstanbul’un arka sokaklarında suçla mücadele eden polis ekibinin maceralarını anlatıyor. Dizide, Rıza Baba ve ekibinin karşılaştığı zorluklar, yaşadıkları aksiyon, dram ve komedi dolu anlar ekrana yansıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, İpek Yaylacıoğlu, Can Başak, Boğaç Aksoy, Figen Evren, Kerimhan Duman, Manolya Aşık, Onur Bay, Furkan Göksel, Nazlı Pınar Kaya gibi isimler yer alıyor.

Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümü büyük ilgi gördü

Dizinin 18. sezonunun ilk bölümü 2 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de yayınlandı1. Bölümde, ekip başarılı bir operasyonla Kadem’i cezaevine yolladı. Ancak Kadem’in yeni planları vardı. Geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindeydi. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yaptı. Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakıldı. Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrendi ve onunla yüzleşti. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek istedi ama bu durum Ayşe’nin başına çok büyük işler açtı.

Dizinin ilk bölümü, sosyal medyada da çok konuşuldu. Diziye ilişkin paylaşımlar #arkasokaklar etiketiyle yapıldı. Dizi izleyicilerden tam not aldı.

Arka Sokaklar dizisi cuma akşamları Kanal D’de

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, cuma akşamları saat 20.00’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Dizinin yeni bölümlerinde neler olacağı merakla bekleniyor. Diziyi kaçırmamak için takipte kalın!