TRT 1'in sevilen sizisi Hayatımın Neşesi 12.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin gibi sevilen oyuncularının yer aldığı Hayatımın Neşesi bu hafta yayınlanacak mı? Dizinin yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler Hayatımın Neşesi 12.bölüm fragmanı izle şeklinde araştırma yapıyor. İşte Hayatımın Neşesi 12. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

HAYATIMIN NEŞESİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hayatımın Neşesi dizisinin yeni bölümü 26 Eylül Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

HAYATIMIN NEŞESİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Neşe ve Mustafa, çocuklarını ekran bağımlılığından korumak adına Türkan’ın da desteğiyle aile için bir yarışma başlatacak. Ancak Türkan'ın bu yarışmadan beklentisi biraz farklı ve aile henüz bunu bilmeyecek. Tüm ailenin bir gün boyunca teknolojiden uzak yaşaması gereken bu yarışma, komik ve beklenmedik olayların yaşanmasına neden olacak. Serdar ve Aylin'in arasındaki gerginlik devam ederken, Rüçhan ve Saliha'nın arasındaki tartışma da izleyenlere hem kahkaha hem de duygu dolu anlar yaşatacak. Rüçhan ve Sema'nın Mustafa'nın sırlarını öğrenme çabası, bölüme ayrı bir heyecan katacak. Neşe ile Mustafa'nın aynı gün aynı yerde olma durumu, Neşe’yi endişelendiren bir diğer konu olacak. Neşe'nin bu durumdan nasıl kurtulacağını, aile içi yarışmanın nasıl sonuçlanacağını ve teknolojiyle aralarının nasıl olacağını ise izleyip göreceğiz.

HAYATIMIN NEŞESİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Goya Entertainment tarafından TRT 1 ekranları için hazırlanan dizide Tıp Fakültesini yarıda bırakıp evlenen Neşe'nin çocukları büyüdükten sonra okuluna devam etmek istemesi ve çıkan af kararının ardından okuluna dönmesini konu alıyor. 

HAYATIMIN NEŞESİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Dizide Tolga Tekin ve Şebnem Bozoklu'nun yanısıra Metin Coşkun, Uğur Demirpehlivan, Selma Güneri, Gizem Kala, Ezgi Tombul gibi bir birinden başarılı oyuncular da yer alıyor.