Sneijder Galatasaray'da kalacak mı yoksa Galatasaray'dan ayrılacak mı? Spor kamuoyu oynanan futbol ya da yeni transferlerden çok bu sorunun yanıtına kilitlendi. Senijder dün yaptığı son paylaşımda Galatsaray'da kalacağını açıkladı. Hollandalı yıldız bu sabah sağlık kontrolünden geçerken akşam saatlerinde Florya'da antrenmana çıkması bekleniyor. Öte yandan Sarı-kırmızılı taraftarlar antrenmanı izlemek için Twitter'da çağrıda bulundu. İşte Sneijder'in son durumuyla ilgili son dakika gelişmeleri...

SNEİJDER'DEN SON AÇIKLAMA: KALIYORUM

Geçtiğimiz hafta içi  Başkan Dursun Özbebk ve Sneijder arasındaki görüşmeden bir sonuç çıkmamış, Başkan Özbek yaptığı açıklamalarla ayrılı ksinyali vermişti. Bu gelişmelerin ardından yeni trasnfer Belhanda'nın Györ ile yapılan hazırlık maaçında 10 numaralı formayla sahaya çıkması 'Sneijder Galatasaray'dan ayrıldı' yorumlarını beraberinde getirmişti. Ancak dün yeni bir gelişme yaşandı. Hollandalı yıldız Sneijder sosyal medya hesaplarından '"Harika haber! Galatasaray önümüzdeki sezon için çalışmalarımı sürdürmemi istedi. Sağlık kontrollerinin ardından yarın akşam idmandayım" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu. Profil resmini de Galatasaray formalı fotoğrafla güncelleyen Seneijder'in bu tavrı 'Sneijder Galatasaray'da kaldı' olarak yorumlandı. Tatil dönüşü havalimanında taraftarlarca karşılanan Senijder'e bu paylaşım sonrası binlerce destek geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu karar sonrası adeta kutlamalar yaparken yeni bir kriz de meydan çıktı.

GALATASARAY'DA 10 NUMARAYI KİM GİYECEK? (SNEİJDER Mİ BELHANDA MI) 

Sneijder'in takımda kalmasıyla Galatasaray'da 10 numarayı kim giyecek sorusu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlar hazırlık maçında 10 numaralı formayı giyen Belhanda'ya tepki gösterince. Yıldız futbolcu Instagram hesabını kapattı. 

Sneijder'in kalması durumunda Belhanda'nın 21 numaralı formayı giymesi bekleniyor.