Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakibi Bayern Münih'in yıldızı Franck Ribery verdiği röportajda çok çarpıcı açıklamalar yaptı. 34 yaşındaki futbolcu, çocukluk dönemi ve yüzündeki dikişlerden bahsederken geçmişte yaşadığı büyük travmalardan söz etti. Hayatı boyunca anne babasının kim olduğunu asla bilmeyen Ribery, henüz bebekken bir manastırın merdivenlerine bırakıldığını söyledi. Yıldız oyuncunun yüzündeki izlerse daha önce geçirdiği bir trafik kazasına dayanıyor. Henüz 2 yaşındayken bir kamyonla korkunç bir trafik kazasına karışan Ribery, daha sonrasındaysa yüzüne 100 dikiş atıldığını aktardı. Ribery, buna rağmen yaşadığı tüm bu travmaların kendisini güçlendirdiğini söyledi.

'TÜM BU YAŞADIKLARIM...' 

Fransız sol kanat, geçirdiği sorunlu çocukluk dönemiyle alakalı olarak "Tüm bu yaşadıklarım, bana şu anki karakterimi ve gücümü verdi." ifadelerini kullandı. Bir dönem Galatasaray forması da giyen ünlü futbolcu, "Çocukken yüzünüzde böyle bir yarayla dolaşmak kesinlikle kolay değil." şeklinde konuştu.

'NEREYE GİTSEM İNSANLAR BANA BAKIYORDU' 

Ribery, insanların suratındaki yara nedeniyle kendisini çok çirkin bulduğunu da aktardı. "Nereye gitsem insanlar bana bakıyordu." diyen Ribery, "Bunun nedeni iyi bir insan ya da futbolcu olmam değil, yüzümdeki yaraydı." sözlerini kullandı.

2007'de Marsilya'dan Bayern'e transfer olan Ribery, 10 yılı aşkın bir süredir Bavyera ekibinin formasını terletiyor. Yıldız futbolcu gerek kulüp gerekse de milli takım kariyeri açısından son yılların en büyük futbolcularından biri olarak gösteriliyor. (Fanatik)