8 Eylül 2017 Cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Burcunuz bugün sizin için ne diyor?

8 Eylül 2017 Cuma günlük ve haftalık burç yorumları sayfamızda sizlerle buluşmaya devam ediyor. Sonbahar gelmiş olsa da hala güneşli günlerin devam etmesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com.tr’de...

8 Eylül 2017 Cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 8 Eylül'de dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 8 Eylül 2017 Cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Aşk hayatınızda ve iş hayatınızda kafanızın karışık olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Stresi geride bırakıp bu yoğunluğu kara çevirme eğiliminde olmalısınız. Havaların soğumasıyla birlikte sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar özel yaşamınıza da yansıyabilir. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız tartışmalar canınızı sıkmasın. Daha derli toplu ve düzenli bir yaşam sürmeye kararlılıkla devam etmelisiniz. Başkalarından önce her zaman kendinizi düşünmeniz gerektiğini asla unutmamalısınız.

İKİZLER BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İçinize kapanıp dışarıya soğuk davrandığınız bir gün olabilir ancak çevrenizdekiler aslında böyle bir kişiliğiniz olmadığını biliyor. Aşk hayatınızdaki önemli gelişmeler bu içe kapanıklığın ardından sizi mutlu edecek gibi görünüyor.

YENGEÇ BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

İş hayatınız çalkantılı bir döneme giriyor olabilir. Tekliflere dikkat etmeli, iyice düşündükten sonra karar vermelisiniz. Sizinle iş konusunda aynı fikirde olmayanlarla çatışmalar yaşayabilirsiniz. 

ASLAN BURCU 8 Eylül 2017 Cuma Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Yaratıcı yönünüzü iş hayatınıza yansıtamadığınız için sıkıntılı günler geçiriyor olabilirsiniz. Kontrolü elden bırakmak sizde huzursuzluğa yol açabilir. Bunları halletmek için bir an önce toparlanmalısınız. 

BAŞAK BURCU 8 Eylül 2017 Cuma Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün işinizle ilgili yeni fikirler, yeni projeler üreteceğiniz bir gün. Parasal konularda ise durum iç açıcı değil. Çevresel ilişkilerinizle ilgili harcamalarınız masraflarınızın artmasına neden olacaktır. Harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Eski dostlarınızdan alacağınız haberler, duygusal anlamda size motivasyon sağlayacaktır.

TERAZİ BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Geleneksel bir yapıya sahipsiniz ancak bugün değişime açık olduğunuz bir gün. Kişisel olarak; sizin için önemli olan sorunlarınızda köklü farklılıklar var. Parasal konularda çevreniz tarafından sunulan parametrelere önem verin. Bu tür iletişimler sonucu; satın almanız gereken konular belirgenleşecek fakat, yine de ısınamadığınız önerilere hemen saplanıp kalmayın.

AKREP BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün duygusal dünyanız hareketli. Aşk hayatınızda yenilikler aradığınız bir gündesiniz. Partnerinizle birlikte, değişik ortamlara özlem duyarak, hobi niteliğinde çalışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, bu seçenekler arasında inatçı tavır sergilememeye çalışın. Çünkü; bu tür davranışlar, sizi hiç nedensiz tartışma ortamına götürüyor.

YAY BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

İşinizle ilgili yeni gelişmeler bekliyorsunuz. Ancak bu süre giderek uzuyor. Bu tür bir bekleyiş gergin bir atmosfer yarattığı için, sinirlerinize hakim olamayacağınız anlar olabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Ailenizle ilgili sizi bekleyen işler var. Bunun için tüm aileyi bir araya getirmeniz gerekebilir. Zor ama siz zaten zoru seviyorsunuz.

OĞLAK BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hayatınızla ilgili yeniliklere ihtiyacınız var. Değişik fikirler arasında gidip-gelmeler size pek yarar getirmiyor. Her ne kadar ruhsal durumunuzun canlı ve enerjik olmasını sağlıyorsa da artık net bir karar almanız gerekiyor. Partnerinizin dikkate değer önerileri olabilir. Bu konuda onun sözlerine kulak verin.

KOVA BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İşinizle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İl değişikliği gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda işler yolunda. Cesurca davranıyor ve isteklerinizi tüm ayrıntısıyla partnerinize ifade edebiliyorsunuz. Fakat, biraz daha toleranslı konuşmalar yapmak, daha sonraki günler de zor durumlarla karşılaşmanızı engelleyecek.

BALIK BURCU 8 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün sizin sosyal gününüz. Gün boyu çevresel ilişkilere çok önem vereceksiniz. Mantığınızı kullanabileceğiniz bir takım girişimciliğiniz ön plana çıkarken, fikirleriyle bağdaşabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Partnerinizle önemli kararların arifesindesiniz. Sizi tedirgin eden kararlarını düşünmeden almayın.