Göz kapağının altında çıkan sivilceyi patlatma anı videosunu TikTok'ta yayınladı, tam 17.3 milyon kez izlendi. Kuzey İrlanda'da 33 yaşındaki kadın bir süredir gözündeki intihaplı arpacıkla mücadele ediyordu. Makyaj sanatçısı kadın, önce gözünde huzursuzluğun ardından da şiddetli ağrıyla şişliğin başladığını anlattı. Günler süren tedavi sonrası ağrıyı azaltmak için sıcak kompres uygulayan kadın, TikTok'ta göz kapağının altındaki intihaplı sivilceyi takipçilerine göstermek isterken birden patlattı. 

Kendisinin internette dolaşan kanlı, sivilce patlatma videolarını izlemeyi sevmesine karşı kendi gözünde yaşadığı olaydan tiksindiğini kabul etti. Brenda Torney bir itirafta daha bulundu: 'İrin sızıntısının iğrenç olduğunu biliyorum ama inanılmaz bir rahatlama hissettim.

Patlama sonrası gözündeki ağrının geçtiğini ve rahatladığını anlatan genç kadın, "Bu kadar kolay patladığına inanamadım, sıkmam bile gerekmedi" dedi.

PATLATMADAN 2 HAFTA ÖNCE...

Genç kadın şunları söyledi: "Ben onu patlatmadan iki hafta önce leke belirdi ve gitti ama sonra geri geldi. Çok ağrıdığını fark ettim, bu yüzden sıcak su ve pamuklu pedlerle oturdum. Sonra birden patladı. Rahatlama inanılmazdı.'

17,3 MİLYON KEZ İZLENDİ

17,3 milyon kez izlenen klipte, iltihaplı gözün bir resmini ortaya koyuyor ve "Arpacık olduğumu sandım!" Göz kapağımın altında bir sivilce olduğu ortaya çıktı.

Brenda daha sonra kapağını kaldırdı ve kolaylıkla noktanın tamamını kameraya gösterdi. İrin gözüne akarken,  şok içinde baktı ve sordu: 'Aman Tanrım. Şunu gördün mü?' Kullanıcılar tepkilerini paylaşmak için yorumlara akın etti, birçoğu tiksinti duydu ve bir kısmı ise memnun kaldı.