5 Eylül 2017 Salı reyting sonuçları! Dolunay mı Rüya mı?

10 günlük bayram tatilinin ardından diziler yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 5 Eylül akşamı 10. bölümü ile ekranlara gelen Dolunay'da Nazlı ile Ferit arasında neler oldu? Nazlı'nın istifası sonrası Ferit ne yaptı? Deniz bu fırsatı lehine çevirebildi mi? Merak edilen soruların cevaı Dolunay 10. bölümde yanıt buldu. Peki Show TV ekranlarında yayınlanan Rüya 7. bölüm reyting oranı ne durumda? Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan’a açıklar. Cihan’ın ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Peki Rüya 7. bölümde neler oldu? 5 Eylül 2017 Salı reyting sonuçları sizlerle...

5 EYLÜL 2017 SALI REYTİNG SONUÇLARI

DOLUNAY 10. BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı’nın istifasına Ferit karşı atakla cevap vermiştir. Nazlı Ferit’ten kaçmaya çalıştıkça Ferit onu yakınında tutmanın yollarını aramaktadır. Bir yandan da bu kaçışın altında yatan asıl nedeni araştırmaya başlar. Nazlı için alan gittikçe daralmaktadır. Ferit’in ilgisinden saklanmak istedikçe Deniz’e sığınır. Deniz arkadaşça olan bu ilişkiyi kendi lehine çevirmek için fırsatları değerlendirir. Demet ve Hakan şirketteki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadırlar. Ferit’in bütün itirazlarına rağmen kendilerine çok güçlü bir destekçi bulacaklardır. 

RÜYA 7. BÖLÜM ÖZETİ

laz ve Elif arasındaki savaşın giderek güçlendiği; Cihan’la ilgili sır perdesini aralamak isteyen Ruhşan’ın ipucu bulmaya çalıştığı ve Elif’in, Bulut’la konuşmak isteyen Yıldız’a tokat attığı tanıtım videosuna göre bu hafta dizide oldukça önemli gelişmeler yaşanacak.  Öte yandan Elif’in Alaz için yaşadığı pişmanlık kendisini Bulut’a karşı oldukça zor durumda bırakacak. Bulut’un her şeye rağmen arkasında durduğu Elif’ten olumsuz bir davranış görmesi ise kendisini üzecek. Şirket yönetiminin gelinlerine kaptırmak istemeyen Bulut’un annesi ise yeni planlar düşünmeye başlayacak. Elif’in babasına sinirlenen anne ise bu şekilde davranmaya devam etmesi halinde parasız pulsuz kalacağının altını çizdi.