14 aralık 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

14 aralık 2017 perşembe  günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 14 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 14 aralık 2017 perşembe  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Uzun zaman önce attiğnız adımların bu aralar sonuçlarını görmeye başlayacaksınız. Ailesel problemleriniz bu dönemde giderek artıyor. Özel ilişkinizde partnerinizde güvene dayalı sorunlar sizin atacağınız adımla ortadan kalkabilir. Maddi konularda yapacağınız harcamalara dikkat etmekte fayda var. 

BOĞA BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızda yeni gelişmneler sizi bekliyor. Aklınızdaki sorulara cevap bulacağınız süreçte yeni iş teklifleri de sizi bulabilir. Sağlık konusunda dikkatli olmakta fayda var.Aranızın bozuk olduğu insanlarla sorunları çözeceğiniz bir dönemdesiniz. 

İKİZLER BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Hayatınızdaki koşturmaca sizi artık yormaya başladı ve sizde bunun farkındasınız. Artık sakinlik yaşamak ve yorgunluğu atma zamanı geldi. Bilginizin size verdiği 'her işi yaparım' modunu bırakmalı ve sadece kendinizi düşünmelisiniz. 

YENGEÇ BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Özel hayatınızda partnerinizle olan ilişkiniz hiç ummadığınız kadar iyi gidiyor. Başkaları tarafından da ilişkiniz dikkat çekiyor. Aranıza kara kedilerin girmesini izin vermeyin ancak Partnerinizle birlikte olursanız sizin mutluluğunuzn üzerinde dolanan kara bulutları dağıtabilirsiniz. 

ASLAN BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Son zamanlarda yaşadığınız maddi problem sizin canınızı sıkıyor. Düşünmeden yaptığınız harcamaların size soktuğu bu durumdan kurtulmanın tek bir yolu var. O da gereksiz harcamalardan kurtulmak. Özel hayatınızda ise beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı bir sürecin arefesindesiniz. 

BAŞAK BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

Yakın çevrenize karşı derin ve tutkulu hareket edebilirsiniz. Aile hayatınızda parasal konularda sürpriz gelişmelere açık bir gün olacak. Para konularında her zamankinden daha esnek olacaksınız.

TERAZİ BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Eylül - 22 Ekim)

İş hayatınızın son günlerde hayatınızın tümünü kapladığını ve kara bir delik gibi büyeyerek sizi de tüketeceğini hissediyorsunuz. Bu durum sizi bitirmeden sizin bir şeyler yapmanızın zamanı geldi. Küçük bir seyahat size iyi gelecektir. Yapacağınız seyahatte tabi ki de bir yol arkadaşının olması sizin için daha da iyi olacaktır. Son günlerde ailenizde gelen bir haber sizin mutluluğunuzu daha da artıracaktır. 

AKREP BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Bu aralar üst üste alacağınız kötü haberler sizi iyice sarsabilir ama her tünelin bir çıkışı olduğunu da unutmayın. 

YAY BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Kasım - 21 Aralık)

Aşk hayatınızda uzun süredir devam eden durgunluk son zamanlarda yerini yeni gelişmelere bırakacak. İş hayatınızda arkadaşlarınızla yaşayacağınız problemle motivasyonunuzun azalmasına yol açabilir. Kendinizi olayların etkisine kaptırmadan akıllıca düşünmekte fayda var. 

OĞLAK BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Aile içi iletişime önem vemelisiniz. Aile dışı kişilerin probleminize müdahil olması sorun gitgide artıracaktır. Maddi konularda yaşadığınız problemle kısa süreli olarak çözüme kavuşuyor.

KOVA BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Mart)

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz seyahati gerçekleştirmek için elinize büyük bir fırsat geçecek. Her şeyi geride bırakarak çıkacağınız yolculukta uzun süredir beklediğiniz kişiyi bulabilirsiniz. Yapmanız gerken tek şey her şeyi akışına bırakmak ve ayrıntılara dikkat etmek. 

BALIK BURCU 14 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

İş ve kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmeler sizi bulacak. Artık sorunların üzerinizde oluşturduğu yüklerden kurtulma zamanı geliyor. Akıllıca düşüp öyle hareket etmekte fayda var yoksa yine aynı durumlara düşebilir, sorunların sizi yenmesine olanak sağlayabilirsiniz.