Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir ev partisi Murat Boz'un başını fena yakmıştı. Ekranlardan tanıdığımız Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de yer aldığı bu skandal parti nedeniyle Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin ayrıldığı iddia edilmişti. Eser Yenenler'in evinde düzenlenen parti sonrası bir anda kamuoyu oluştu ve sosyal medyada büyük tepkiler yer aldı. Skandal gece sonrası Murat Boz' dan çok tatmin edici olmasa da sosyal medya üzerinden bir açıklama gelmişti. Ama parti ve ev sahibi Eser Yenenler hep saklanmıştı. Yenenler ilk kez bu hafta içi sessizliğini bozdu ve sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

"Aaa bu yaştan sonra yuva yıkan kadın gibi oldum. O gece kimse kimseyi aldatmadı, söylendiği gibi 5 kişi değil, 15 kişiydik. Bir de yuva yıkacak olsam en yakınımdakilerden başlardım. İbo (İbrahim Büyükak) evlenmek üzere, Oğuz (Oğuzhan Koç) 2. yılını devirdi. Bir de villa kiralık" diyerek açıklamasını bitirdi.

Eser Yenenler günlerce sustu ve kamuda oluşan tepkiye daha fazla dayanamayıp böylesi bir açıklama yapma mecburiyetinde bulundu.

Ama başta ben olmak üzere hiç de inandırıcı gelmedi. Açıkçası burada aklımın ermediği Murat Boz gibi beyefendi aklı başında birinin bu karede yer alması?!!

Anlıyorum Üç Adam ile son derece iyi dostlar, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.

Ama Murat Boz nasıl olur da böyle seviyesiz bir olayın içine düşer!?

O villada olan kadınların konseptini ve seviyesini bilmeyen yoktur.

Murat Boz' a bunu hiç yakıştıramadım. Özellikle Boz'un bu hatayı nasıl yaptığına daha çok takıldım.

Üç Adam bana göre yıllar içinde fazla büyütüldü, hak ettiğinden çok daha fazla havalara sokuldu. Fazla şımartıldı. Bu yaşananlar da şımarıklıktan başka bir şey değil.

İddia ediyorum Üç Adam'dan Acun Ilıcalı elini çeksin bir balon misali fos diye söner.

Bana göre bu tür düşüncesizce hal ve hareketlerinden dolayı, kendilerine sahip çıkan Acun Ilıcalı'ya da ayıp ediyorlar!

İnşallah iş işten geçmeden 'Üç Adam' adam gibi oturup düşündükten sonra bu şöhretin içinde kendilerini daha fazla yakmadan toparlanırlar...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın