Bu hafta yine Ece Erken ve sunucu arkadaşı  sahnedeydi. Geçtiğimiz günlerde İsrail'de düzenlenen Eurovision 2019 yarışması hakkında konuşan Ece Erken, Madonna'nın yarışmaya katıldığını zannederek birinci olamaması karşısında şaşırdığını dile getirdi.

Ece Erken, programda "Madonna'ya tehdit ve boykot geldi, ona rağmen gitti. Madonna'nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonna'sın sen ne yapsan olur" yorumuyla büyük bir gafa imza attı. Ekip arkadaşı Bircan Bali'nin de Erken'e destek vermesi, izleyenleri şaşırttı.

Sosyal medyanın diline düşen Ece Erken ve Bircan Bali, yaptıkları haberleri önceden araştırmadığı gerekçesiyle çoğu takipçi tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yayına çıkmadan önce, konuşulacak haberlerin  ne olduğuna göz atıp bilgi sahibi olmadıklarını zaten her zaman çok belli ediyorlar. Ayrıca  ses getirecek diye yalan yanlış bir çok haberi de  doğruluğunu araştırmadan sormadan  ekrana taşıdılar ve taşımaya da devam ediyorlar. Ama suç sadece sunucularda değil ki!  Bu sunucuların bir yapımcısı,  bir yönetmeni ve editörü mutlaka var. Peki bu ekip ne işe yarıyor acaba? Maalesef gazete ve televizyonlar iş bilmeyenlerin  dünyası oldu . Hal böyle olunca işte manzarada bu oluyor. Oysa bu programın eskinden yaptığı belgeli, bomba haberleriyle bir güvenilirliği, kalitesi  vardı.  Bir zamanlar prestijli Altın Kelebek Ödülünü  almıştı. Nereden nereye geldi yazık.! 

Şimdi de bu haftanın bir başka olay kadına geçelim. Oyuncu Tolga Karel'in eski eşi model Günay Musayeva'nın bir süredir aşk yaşadığı Taha Tatlıcı'yı bıçakladığı iddia edilmişti. Çıkan haberler sonrası Günay Musayeva'dan ve sevgilisi Taha Tatlıcı'dan ortak açıklama geldi.

Ünlü çift yaptıkları ortak açıklamayla iddiaları yalanladı. İşte Musayeva ile Tatlıcı'nın sosyal medya hesaplarından paylaştıkları o açıklama; "Saygı Değer Kamuoyu'na duyurulur;

Bugün hakkımda çıkan erkek arkadaşım Taha Tatlıcı'ya saldırdığıma yönelik haber tamamen gerçek dışı ve yaralayıcıdır. Bu haber dolayısıyla hem şahsım hem de Taha Tatlıcı'nın şahsına karşı ağır bir itham ortaya atılmıştır. Erkek arkadaşım Taha ile aramızda geçen basit bir tartışma komşuların şikayeti ile polise yansımış ve daha sonra da taraflar olarak gidilerek yanlış anlamaların düzeltilmesi istenmiştir. Çift olarak aramızda hiç bir sorun olmadığı gibi hala birlikteliğimiz devam etmektedir. Daha fazla gündemi meşgul etmek istemiyoruz. Bu açıklama bizzat Taha Tatlıcı ve Günay Musayeva tarafından ortak kaleme alarak duyurulmuştur. Saygılar Günay Musayeva"

Bence bu olay bu kadar basit değil. Yakında karakol tutanakları basına yansır. Aynı zamanda hastane kayıtlarında gerçekten bıçaklama yaralama varsa bu da en kısa zamanda ortaya çıkacaktır.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.