Milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasındaki kavga magazin manşetlerinden inmiyor. Aynı zamanda futbolcular Arda Turan’ın, şarkıcılar Berkay’ın yanında yer alarak Futbolcular-Şarkıcılar olarak iki bölünmüş durumdalar.

Arda Turan’ın hem arkadaşı hem de olay anında yanında olan milli futbolcu Burak Yılmaz başı çekenlerden!

Arda Turan’ın yanında olan milli futbolcu Burak Yılmaz, mekanın küçük ve karanlık olduğunu belirtti, taciz olayını görmediğini dile getirdi. “Arda Turan sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm. Güvenlik kamerası varsa her şey ortaya çıkacak.” diyerek arkadaşını korudu.

Ünlü şarkıcı Alişan ise “Berkay’la konuştum. Tabi bunlar doğru olmayan, olmaması gereken şeyler. Berkay’a ve eşine çok geçmiş olsun dileklerimi sundum” dedi.

Futbol ile arası oldukça  iyi olan şarkıcı meslektaşı Berkay’ın yanında oldu.

Showman Mehmet Ali Erbil, Arda Turan-Berkay kavgasıyla ilgili şunları söyledi, “Orası enteresan bir mekan, ilk gittiğimde kızın birinden dayak yiyordum. Berkay’ı çok severim, ancak ben olsam oraya eşimi götürmem” dedi.

Oyuncu Pelin Karahan da “Arda -Berkay kavgasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz” sorusuna “Bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Fakat ben her zaman Arda’nın destekçisiyim, yanındayım” dedi.

Samimiyetleri gereği en çok konuşması beklenen isim Demet Akalın’dı. Ve en son konuşarak olaya daha yapıcı bir yaklaşımda bulundu. Demet Akalın; “Berkay’ı her gün görüyorum. Ağzıyla burnu yer değiştirmiş arkadaşımın. Hapşırırken bile sızlıyor adamın burnu. Benim gönlüm her şey tatlıya bağlansın, devlet büyüklerinden biri çıksın araya girsin de barıştırsın onları. Ben üzülüyorum, iki tarafa da yazık günah” açıklamasını yaptı.

Açıkçası yaşananlar gerçekten çok ama çok tatsız. Özellikle de arada kalan kadınlar açısından daha da can sıkıcı. Umarım Demet Akalın’ın dediği gibi bir an önce bu tatsız olay  barışla sonuçlanır.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.