Bu hafta ilk haber olarak bir ünlümüzün başka bir ünlümüze desteğini kaleme almak istiyorum. Bu destek gerçekten anlamlı ve benim de onayladığım bir hareket. Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla oyuncu Pınar Altuğ'a destek verdi.

Eşi Yağmur Atacan'la arasındaki yaş farkı yüzünden sürekli olarak haber olan ve takipçilerinden aldığı olumsuz yorumlar yüzünden zaman zaman onlara sert tepkiler de veren Pınar Altuğ'a bu sefer Deniz Akkaya'dan destek geldi.Deniz Akkaya, Pınar Altuğ'un eşini üniversite öğrencisine benzeten son yorumla ilgili haberi de Instagram hesabından paylaşarak üzerine; ''Sosyal medyadaki kendini bilmez insanlar, aklınızı başınıza alın! Bu iğrenç ve kötü kalpli başınıza iş açmak üzeresiniz! Herkesin sabrı bir yere kadar! Herkes işine baksın'' şeklinde bir not düşerek yapılan bu saygısızlığa tepki gösterdi. Deniz Akkaya'yı gönülden kutluyorum. Her zaman söylerim "Deniz delikanlı kadındır" diye.

Şimdi de  başarılı  sanat kariyerinin yanında başarısız evlilikleri ile gündemden düşmeyen Kibariye'ye bir bakalım.

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın, Lübnanlı bir kadınla ilişki yaşadığı ve Kıbrıs'taki kumarhanelerde servetini kaybettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu iddia ile yıkılan Kibariye, eşine aldığı lüks Ferrari aracından sonra, Bodrum'da aldıkları 3 milyon Euro'luk evin 800 bin liralık borcunu ödeyemediği için ikinci kez hacizle karşı karşıya kaldı. 100 bin liralık 8 adet çekini Bodrum'da lüks bir inşaat firmasına ödeyemeyen Kibariye hakkında İzmir'de bir avukatlık şirketinin haciz işlemi başlattığı ortaya çıktı.Kibariye'nin evlendiği ilk yıllarda itibaren eşi Ali bey zaten bir havaya girmişti ve  buna bütün magazin muhabirleri yakinen bir çok kez şahit oldu. Açıkcası bugün Kibariye'nin geldiği durum beni hiç şaşırtmadı. Her zaman büyüklerimiz söyler; "Bir insan para ve şöhreti yokluktan bulursa yolunu şaşırır" diye. İşte bu söze en güzel örnek Kibariye'nin eşi Ali Bey. Kibariye adına gerçekten çok üzüldüm.

Son olarak her Ramazan ayında Mehmet ve Selda Topal çiftinin huzur evindeki yaşlı insanları mutlu etmeleri ile bugünkü yazımı noktalayacağım.

Mehmet ve Selda Topal çiftinin düzenlediği Huzurevi Buluşmaları iftarı bu hafta içinde gerçekleşti. İftara davetli olan yaşlılar "Gençliğimizi yaşattınız bize" dediler. Futbolcu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal'ın altı yıldır geleneksel olarak düzenledikleri Huzurevi Buluşmaları-iftar proğramına bu yıl sanat ve spor camiasından birçok ünlü isim katıldı. Wilma Elles, huzurevi sakinleri için getirdiği çiçek ve kolonyadan oluşan hediyeleri dağıttı. Daha sonra Metin Özülkü Orkestrası ile Eda Özülkü, Yeşim Salkım, Suzan Kardeş ve Ferda Anıl Yarkın'dan oluşan 'Çılgınlar Kulübü' sahneye çıktı. Başta Futbolcu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal olmak üzere bu tür organizasyonları düzenleyen, finansör olan, sanatı ve katılımıyla katkıda bulunan yüreği güzel tüm insanları bu değerli davranışları için kutluyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın