Bodrum-Gündoğan'da görüntülenmişti.

Ebru Şallı' yı Sinan Akçıl, Cem Yılmaz, Arda Turan derken, bambaşka biriyle görünce epey şaşırmıştık doğrusu! Kim bu adam diye düşünürken, kendisinin son dönemlerde mal varlığıyla nam salmış Uğur Akkuş olduğunu öğrendik!

Buraya kadar her şey normal...

Normal olmayan Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğudur. Bu yasak aşktan hemen sonra gözü yaşlı kadın Uğur Akkuş' un eşi Gonca Derin Akkuş ortaya çıktı şu sözleriyle..

"İlişkiyi gazetelerden öğrendim. Büyük bir şok yaşadım. Serumla ayaktayım. Teknedeki hallerini gördünüz boşanacağım. Geçen sene bu zamanlar darptan dolayı boşanma davası açmıştım. Kendisinin öfke kontrol problemi var. Bana tedavi

olacağını ve bir daha yapmayacağını söylediği için affettim ve barıştık."

Geçtiğimiz yıllarda güzel sunucu Özlem Yıldız da evli bir erkekle beraber olmuştu.

Özlem Yıldız evli bir adamla beraber olmadığını defalarda yalanlasa da her seferinde yalanı ortaya çıkmıştı.

İsterseniz bu yaşananları  şöyle bir hatırlayalım isterseniz. 

Özlem Yıldız' ın, Mustafa Elgin ile aşk yaşadığı geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkmıştı.

Mustafa Elgin evliydi ve çocuğu da vardı. Bu haberleri karşılıklı olarak durmadan yalanlamışlardı. Hatta işadamının avukatı bir TV programına telefonla bağlanmış ve Elgin'in bir süre önce eşinden anlaşmalı olarak boşandığını açıklamıştı.  

Ama bu da bir yalandı ve bu yalanı ortaya çıkaran da bendim. Mustafa Elgin'in Mersin adliyesine verdiği boşanma dilekçesini kısa bir süre sonra geri çektiğini ve o dilekçeyi de bularak haber yapmıştım.

Arkasından Özlem Yıldız yaptığım bu haber karşısında sinir krizi geçirip hastanelik olmuştu.. Daha sonra ilerliyen aylarda bu birliktelik de bitmiş, herkes kendi yoluna dönmüştü..

Bu haftanın bombası ise Murat Başoğlu oldu.

Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek'i sarışın bir güzelle aldattı. Sürat teknesinde görüntülenen ikili, birbirlerini öpmeye doyamadı. Bu fotograf ve haber gündeme bomba gibi düştü.

Bu haberin arkasından Murat Başoğlu iyice saçmalayarak saatlerce öpüşerek, teknede başbaşa vakit geçirdiği kadını tanımadığını söyledi. Bu konuda uzun uzun yazmayacağım. Herşey ortada ve daha çok taze bir haber.  Asıl  yukarıda yaşananlara bir çift sözüm olacak:

Sizler topluma mal olmuş insanlarsınız. Bu tür aymazca hareket edecekseniz gizli, elinize yüzünüze bulaştırmadan yapın. O kadar kötü ve çirkin örneksiniz ki kelimelerle anlatamayacağım.

İyice ahlâk yapımızın çivisinin çıktığını görüyorum.

Allah ıslah etsin!!! 

Sevgi ve hoşgörü ile kalın