Sahnelerin sevilen sempatik ismi Alişan ve ailesi çok büyük bir trafik kazası geçirdi. Sanatçı ve ailesi resmen ölümden döndüler. Bu kaza magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kaza, İstanbul-İzmir Otoyolu'nda meydana geldi. İstanbul'dan ailesi ve çocuğunun bakıcısı ile birlikte İzmir yönüne giden sanatçı kendine ait olan cip ile takla attı. Cipi kullanan Alişan ile eşi Buse Varol ve oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlattı. Küçük Burak'ın Vietnam uyruklu bakıcısı Marianne Villamer Candayan ise yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı bakıcı, ambulansla hastaneye götürüldü ve ayakta tedavisi yapıldıktan sonra taburcu oldu.

Kazayı ise ufak sıyrıklarla atlatan Alişan, eşi ve oğlu ile aynı hastanede tedbir amacıyla sağlık kontrolünden geçti. Ardından Alişan, aile ve oğlunun bakıcısı ile Manisa'daki özel bir hastaneye gidip, ikinci bir kez sağlık kontrolü yaptırdı. Alişan ve ailesi daha sonra İstanbul'a döndü.

Kazadan bir gün sonra kazayla ilgili bilir kişi raporuda hemen çıktı. Alişan'ın hız limitinin 120 olduğu yolda, 150 kilometre hızla giderken takla attığı, cipin 38 metre tavanı üzerinde sürüklenip, bariyerlere çarptığı belirtildi. Kazanın meydana geldiği yolda, 124 metre fren izi ölçüldüğü de belirtilmiş.

Aradaki km farkı kazaya sebebiyet vereceğini açıkça ben düşünmüyorum. Böylesi çok üst segment ve kalitedeki bir jipin Alişan'ın dediği gibi aksının kırılacağını düşünmüyorum.

O aksın çarpmadan sonra ki anlarda kırıldığını düşünüyorum. Acaba sanatçı bir anlık dikkat dağınıklığı anında mı bu kaza gerçekleşti? Kim bilir? Bence bu da yakında ortaya çıkacaktır.

Ama ne olursa olsun yaşanan olay çok korkunç. Ufacık bir bebek ve bir aile yok olabilirdi. Bu acı kazayı Alişan ve ailesini tüm Türkiye tanıdığından içimizde hissettik. Ama böylesi kazalar oluyor ve sonuçları da kaza kadar kötü olabiliyor.

Benim bu kaza sonrası takıldığım esas konu yapılan kötü yorumlara oldu. Bir çok kişi resmen Alişan'a nefretini kusmuş. Yapmayın lütfen. Ne olursa olsun bir ve birden çok candan bahsediyoruz. Ortada bir tane de melek kadar masum bir bebek var. Sanatçıyı seversin yada sevmezsin. Her iki durumda da abartmaya gerek yok.

Bu senin de başına gelebilir. Bu nefretin gün gelir döner dolaşır seni bulur. Sevmiyorsan ilgilenmezsin! Ne iyisiyle nede kötüsüyle görmezden gelirsin olur biter. Kimsenin ahını almayın. Sonra aheste aheste çıkar maazallah!

Kendi adıma çok büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her birinin verilmiş sadakası varmış. Bu dünyada alacakları nefes yiyecekleri ekmekleri, içecekleri suları varmış.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın....