Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Karma eğitim ve kız okulu hakkında ilginç açıklamalar yapan Yusuf Tekin, şeriat sözleri ile yine gündem olmayı başardı. A Haber'e konuk olan ve soruları cevaplayan Yusuf Tekin'e Programın sunucusu Altınok, şeriat kitabı yazdınız mı diye sordu. Yusuf Tekin'in cevabı ise olay oldu, sosyal medyayı ikiye böldü..

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, A Haber'de yayınlanan Melih Altınok'la Sebep Sonuç programına konuk oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 'Şeriat öven kitap mı yazdınız?' sorusuna cevabı sosyal medyada gündem oldu. Tekin sunucunun sorusuna 'Keşke şeriatı övecek kadar bilgim olsaydı' dedi.

Programın sunucusu Altınok, 'Göreve geldiğiniz günde size iki eleştiri yapıldı. Bir tanesi 'Şeriatın kitabını yazmış' söylemiydi' dedi. Tekin'in 'Şeriat, Meşruiyet ve Meşrutiyet' kitabını gösteren sunucu, Tekin'e 'Bu kitapta şeriatı mı övüyorsunuz' sorusunu yöneltti.

Tekin, sunucunun sorusuna 'Keşke şeriatı övecek kadar bilgim olsa veya şeriatla ilgili böyle bir kitap yazabilecek bir bilgim olsa' diyerek cevap verdi.