7 aralık 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

7 aralık 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 7 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 7 Aralık 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Özel hayatınızda uzun süredir beklediğini gelişmeleri art arda yaşıyorsunuz. Mutluluğun sizi fazla sarhoş etmesine izin vermeyin. İşinizde bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz, sakin olup akılcı kararlar vermekte fayda var. 

BOĞA BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnsanlara karşı ön yargılı yaklaşmayı bırakmalısınız. Konuşmak ve akılcı kararlar vermek size, insanlarla olan problemlerinizin o kadar da büyük olmadığını gösterecektir. Zamansız harcamalarınızın olumsuz etkisini uzun vadede göreceksiniz. 

İKİZLER BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmeyin. Bu yolda en büyük düşmanınız karamsarlık olacaktır. Yeni başlangıçlar hayatınızda birçok güzel gelişmeyide beraberinde getirecektir. İş hayatınızda ise yoğun ve tempolu bir süreç sizi bekliyor. 

YENGEÇ BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu sıralar size monoton gelen şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, yeni başlangıçlar yapmak belki de sizi biraz daha da rahatlatacak, denemekte fayda var. Girişimcilik duygularınız kabarıyor ancak içinizdeki çatlak sesleri sonlandırmalı ve daha cesaretli davranmalısınız. Farklı fikirlere yer vermek sizin ufkunuzu açar.

ASLAN BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Temmuz - 22 Ağustos)

Son zamanlarda ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmiyor dahası kendinizi aşka dair şanssız buluyorsunuz. Hayata bu kadar karamsar bakmak doğru değil, unutmayın her şeyin zamanı vardır. Kendinizi geliştirme konusunda oldukça cesaretlisiniz ve bunun karşılığını yakın zamanda alacaksınız. Parasal konularda özellikle kredi kartı harcamalarına dikkat.

BAŞAK BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bu aralar kendinizi yenilik arayışı içinde bulabilirsiniz. Hatta ara sıra kendinize ben ne yapıyorum dediğiniz bile oluyordur. Bunu herkes yapıyor ve düşünmek sizin temkinli kararlar almanızı sağlar. Para konulu birtakım görüşmelerde olası gerginlikler, size çok haklı alınganlıklar yaşatabilir. Savrukluğunuzu hiç olmazsa belli dönemlerde dizginleyebilmelisiniz.

TERAZİ BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (210 Eylül - 22 Ekim)

İş hayatınızda sizi sıkıntıya sokan bazı şeylerin gelip geçici olduğunu unutmayın. Siz severek ve istekli çalıştığınız sürece mutlaka karşılığını alacaksınız. Cesaret etmeniz gereken bir dönemdesiniz, cesaret etmeli ve artık değişim yapmalısınız. Para idaresi konusunda oldukça yeteneklisiniz ancak idarelerinizi akıllıca yatırımlarla katlamalısınız.

AKREP BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Bugünlerde fazla eleştiri aldığınızı düşünüyorsunuz ancak yine de canınızı sıkmayın eleştiri sizi olgunlaştırır. Bazı dönemsel sıkıntılarınız sona erecek, zaten sizde bunu sorun etmiyordunuz. Para konularında ayrıntı deyip, yeterince önemsemediğiniz konuları bugünlerde ciddiye almanız gerekebilir. Ekonominizi daha sağlam temellere oturtma niyetinizde biraz iyimserce beklentiler içindesiniz.

YAY BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Kasım - 21 Aralık)

Sizin belki de en önemli sorununuz, geçmişe takılıp kalmak. Sürekli geçmişi konuşuyor, aynı konuları gündeme getiriyorsunuz ve tüm bunları yaparken ilişkinize zarar veriyorsunuz. Anı yaşamalı ve geçmişi geçmişte bırakmalısınız. İş hayatınızda sonunda istediğiniz projenin getirisini elde ettiniz bunun için kendinizi ödüllendirmelisiniz. Yakın dostlarınızla ve aile ortamınıza bu aralar çokça zaman ayırabileceksiniz böylece iş yükünüzü kısa bir sürede olsa unutacaksınız.

OĞLAK BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Aşk hayatınızda ki karmaşa devam ediyor bunu tek başına halledemediğinizi gördünüz, bir arkadaşınızdan yardım almalısınız. Uzun süredir peşini bırakmadığınız bir para mevzusunu sonunda yoluna sokacaksınız. Son günlerde giderleriniz gelirlerinizin üstünde. Bu açığı, elinize gececek beklenmedik bir para ile kısa süre için bile olsa kapatabileceksiniz. Çok fazla arkadaşınız var ancak dostunuz yok insanlara karşı bu aralar kuşkucusunuz, bu sizin zarar görmenizi az da olsa engelliyor.

KOVA BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Şubat)

Bu aralar aşk hayatınızdaki karamsarlıktan kurtulmak istiyorsanız içinizden gelen ses size bu konuda oldukça yardımcı olacaktır. Önümüzdeki günler içinde, sinirlerinizi zorlayan birtakım karmaşık ilişkiler içinden paralı çıkabilirsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekiyor. Sağlam adımlarla yürüyorsunuz. Ailenize de zaman ayırmalısınız, onlar sizin ziyaretlerinizden hoşnut oluyorlar.

BALIK BURCU 7 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Yaşamak istediğiniz ilişkinin çevresinde bazı engeller var ancak ilişkinize inanıp hareket ederseniz kazanan siz olacaksınız. Maddi konulardaki belirsizlikleriniz bu sıralar değişimlere açık. Yeni açılımlara yöneleceğiniz oluşumlar söz konusu. Önemli bir satış işinden haberdar edilmemek sizde belli bir gerginlik yaratacak. Şu aralar eğlenceli zamanlar geçireceksiniz ailenizle zaman geçirmeyi unutmayın.