29  ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

29 ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 29 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 29 ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Son günlerde gösterdiğniz performans iş hayatınızda müjdeli haberlerin kapısını aralamnıza yardımcı oluyor. Hedeflerinizi doğru belirlemek sizi uzun zamandır hayalini kurduğunuz iş hayatındaki tepe noktaya getirecektir. Özel yaşantınızda partnerinizle yaşayacağınız sorunlarda sakinliğinizi korumak ilişkinizi kurtacaktır. 

BOĞA BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş hayatınızda değişimler bugün sizi bulacak. Olaylar karşısında soğukkanlılığını korumalısınız. Bu sizi başarıya götürecek anahtar olacak. Yeni insanlarla tanışmak hayatınızda beklenmedik gelişmelerin yaşanmasına yol açacak. Özel hayatınızda partnerinizle ilişkileriniz yolunda. 

İKİZLER BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Var olanb işlerinizi tamamlamadan yeni işlere girişmek sizi yoracaktır. Ayrıca bu durum yeni sorunları başınıza açabilir. Özel hayatınızda uzun zamandır aradığınız huzuru bulacaksınız. 

YENGEÇ BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Maddi konularda yaşayayacağınız rahatlık omuzlarınıdaki büyük bir yükü kaldıracaktır. Uzun zamandır deva meden ailevi sorunlara çözüm bulmanın zamanı geldi. Sorumluluklarınız ve yapabileceklerinizin farkında olmanız sizin için en büyük güç kaynağı. 

ASLAN BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Sıkıntılı bir gün geçireceksiniz ama gün sonunda yaşayacağınız gelişmeler gün içerisindeki bütün olumsuzlukların etkisini silecek. İş ve eğitim konusunda yeni tekliflere hazırlıklı olun. Özel hayatınızda ise partnerinizin sizden sakladığı bir takım olayları fark edebilir buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde iş hayatınızda oluşan yenilikler size karlı fırsatlar sunabilir. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise; partnerinizle olan problemlerinizi masaya yatırarak çekinmeden konuşmalısınız, kaybetme korkusunu zihninizden atmanız ilişkinize fayda sağlayabilir.

TERAZİ BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Coşkulu bir ruh halinde olup yaşamınız için yeni ve doğru kararlar alıp uygulayacağınızı müjdelemekte. Yüksek enerjiniz  içinizdeki coşku ile birleşince sizi kimse durduramıyor. İş ve eğitim hayatında şans sizden yana. Yüzünüzü güldürecek yeni gelişmeler kendinize olan güveninizi fazlasıyla yükseltirken, yaşam şartlarınızı iyileştirebilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda da partnerinizden hiç tahmin etmeyeceğiniz sürprizler alabilirsiniz.

AKREP BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Özel yaşamınızda ki konuların ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz Partnerinizle uyum ve anlayış içinde birbirinizi tamamlayabilirsiniz. Birlikte Ortak kararlar alabilir ve başarı ile uygulayabilirsiniz. İlişkinizin ve beraberliğinizin güçlendiği özel bir gündesiniz. Duygularınızı özgür bırakın ve cesaretli davranarak partnerinizin cesaretli adımlar atması için destekleyici davranın.

YAY BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Kendinizi uzun zamandır varolan sıkıntılardan uzaklaşmış, huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Gergin bir ruh halinde olsanız bile gün içinde neşeli ve keyifli bir hale bürünebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda sevdiklerinizle yapacağınız fikir alışverişleri ufkunuzu genişleterek daha doğru kararlar almanıza yardımcı olabilir. Özel yaşamınızda ise partnerinizle keyifli paylaşımlar yaparak günün tadını çıkaracaksınız.

OĞLAK BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Size sıkıntı çıkaran kişi ya da durumlar karşısında davranışlarınızda keskinliklerin olduğu bir gün olabilir.  Her zamanki davranışlarınızdan uzaklaşacak, profesyonel yaklaşımlar sergileyerek sorunları çözümleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda partnerinizin sürekli şikayetçi tavırlarına karşı çözüm üretmesini isteyebilirsiniz. Duygusal belirsizliklerden hoşlanmıyorsunuz. Bu durum hayatınızdaki hemen her şeyi derinden etkiliyor.

KOVA BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Özel hayatınızda bir süredir devam eden sıkıntıların çözüme kavuşması için, gerçekçi davranıp hatalarınızın ve size yapılan yanlışların adil bir şekilde farkına varmanızı gerekiyor. İlişkinizi ya iyileştirecek ya da kangren olan sorunları sonlandırıp yeni başlangıçlara yürüyeceksiniz. Aşk hayatınızda kararlarınız eş ya da sevgilinizin tutumu ile netlik kazanacak.  Keskin kararlar almadan önce iki kere düşünmelisiniz.

BALIK BURCU 29 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Hayata dair bakışınızı değiştirerek yaşadığınız gelişmeleri gerçekçi ve doğru bir şekilde değerlendirerek yapmanız gerekenleri harekete geçirmeniz gerekiyor. Mantıklı yaklaşımlarınız hayatınızın her alanına yenilikler getirebilir. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanla baş başa vakit geçireceğiniz huzurlu ortamlar yaratın.  Ona sevginizi tüm içtenliğinizle gösterin.