15 ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

15 ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 15 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 15 ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınızda olumlu olaylarla karşılaşacaksınız. Yakınınızda bulunan insanların tavırları bu aralara sizin hoşunuza gitmeyebilir. Sakinliğinizi korumalı ve buna göre adım atmalısınız. 

BOĞA BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Ailevi konular bu aralar canınızı sıkabilir. Sorunlara sizin getireceğiniz çözümler herkes tarafından kabul edilecek. Bu yüzden vereceğiniz kararlara dikkat edin. Parasal konularda yeni olanaklar yakın zamanda önünüze çıkacak.

İKİZLER BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İş hayatınızda mutlu bir gün sizi bekliyor.Yeteneklerinizi doğru yerde kullanarak başarılarınızı bir üst çıtaya yükseltiyorsunuz. Maddi ve manevi huzur dolu günler sizi bkliyor. Özel hayatınızda yaşayacağınız küçük sürprizler sizi muylu etmeye yetiyor. 

YENGEÇ BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün iş hayatınızda kritik bir kararın eşiğindesiniz. Bu karar hayatınızı daha iyi yapmak için büyük bir önem teşkil ediyor. Karar verirken dikkat edin. İnsanlara karşı yaşadığınız güven problemi ile ilgili etrafınızdaki insanları elemeye başlıyorsunuz. 

ASLAN BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Şans bugün sizden yana. Yeni bir ilişkiye başlayablir veya parasal konularda sizi mutlu eden bir gelişme yaşanabilir.  Özel hayatınızda bir süredir devam eden sorunlar çözüm yoluna girmeye başlıyor. Tansiyon ile ilgili problemlere dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün özel yaşamınızda ise şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır sizi yoran ve tekrar eden sorunlarla ilgili partnerinizin iletişime geçme talebini kabul etmeli ve sakin bir değerlendirme sürecine girmelisiniz. Bu gelişme işinizle ilgili motivasyonunuzu da olumlu yönde etkileyecektir. Harcamalarınız kırmızı alarm veriyor, dikkat.

TERAZİ BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde iş hayatınızda davranışlarınızdaki keskinlik yüzünden huzursuzluklar yaşanabilir.  Size yöneltilen eleştiriler sonrasında yaptıklarınızdan dolayı pişmanlık duyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kuşku ve kaygılarınızı sonlandırmadığınız sürece mutlu olmanız da mutlu etmenizde imkansız! Bugünlerde kendinizle yüzleşmek iyi gelebilir.

AKREP BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün işinizle ilgili hassasiyetlerin gündeme geleceği bir gün. Üzerinde çalıştığınız projeye ilişkin yeni talepleri anlayışla karşılamalı üzerinde yeni çalışmalar yapmalısınız. Duygusal davranmamalı tepkilerinizi diplomatik bir şekilde ortaya koymalısınız . Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız özlemle andığınız mutluluk kapınızı çalışıyor şimdi size düşen güzelliklere sahip çıkıp aşk hayatınızı aşkla emekle ilmek ilmek işlemek olmalı.

YAY BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün kendinizi ifade ederken kelimelerinizi özenle seçmelisiniz. Yanlış anlaşılmalara çok uygun  bir gündesiniz ve bu durum başınızı fazlası ile ağrıtabilir. Haklıyken haksız duruma düşerek yanlış anlaşılabilir ve sonunda oldukça üzülebilirsiniz. Bugün insanları dinlemeyi seçin susmanız sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınız da ise partnerinizin bazı tavırları nedeniyle canınız sıkılabilir.

OĞLAK BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş hayatınızdaki sabırlı ve inançlı tavırlarınızın mükafatını alacağınız gün. Yeni başlangıçlara hazırlıklı olun. Özel yaşamınız da ise partnerinizden hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görmeye başladığınız bir zaman dilimine giriyorsunuz keyfini çıkarın ve kimsenin huzurunuzu bozmasına fırsat vermeyin. Yeni yatırımlar için bütçenizi kontrol etmenizde fayda var.

KOVA BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün iş ve eğitim hayatınızda yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilir kendinizi geliştirebileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirme konusunda aceleci davranmakta kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise partnerinizle yitirdiğiniz duygusallığı tekrar kazanmak için hareket etmediğiniz takdirde şikayetçi olduğunuz konular artarak devam edecektir.

BALIK BURCU 15 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugünlerde kendinizi yeniden keşfettiğiniz içsel sorgular yaşayabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmeniz iş ve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projenizi iş verenlerinizden aldığınız destekle hayata geçirebilirsiniz.