FOX TV'nin yepyeni dizisi Yaz Şarkısı'nın 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz Şarkısı dizisinin konusu ne? Yaz Şarkısı oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Televizyon kanallarının yaz sezonuna geçiş yapmasıyla birlikte birbirinden farklı diziler izleyiciyle buluşmaya başladı. Seyirciyle buluşan dizilerden bir tanesi de Yaz Şarkısı oldu. İlk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Yaz Şarkısı beğeni topladı. Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği dizinin Yaz Şarkısı dizisinin 2. bölümde neler yaşanacağı ise merak ediliyor. 

Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yaz Şarkısı bu hafta yayınlanacak mı?

YAZ ŞARKISI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Yaz Şarkısı dizisinin ilk bölümü 16 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

YAZ ŞARKISI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç'un yer aldığı Yaz Şarkısı, ayrıca birçok ünlü ismi de bir araya geririyor.

Oya Başar, Efekan Can, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz ve Duygu Karaca gibi isimler de Yaz Şarkısıyla karşımıza çıkacak.

YAZ ŞARKISI KONUSU NEDİR?

Yaz Şarkısı, romantik komedi türünde karşımıza çıkıyor. İki yakın arkadaş olan Kenan ve Murat, müzikle ilgilenen iki gençtir. Murat ve Kenan bir müzik şirketi kurmaya karar verirler. 

Fakat kendi kurdukları şirkete Gül adında genç ve güzel bir kızın gelmesi, hem ikilinin işlerini hem de arkadaşlık ilişkilerini değiştirecektir.

YAZ ŞARKISI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Yaz Şarkısı dizisi hakkında uyarlama olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Dizinin senaristliğini Ramazan Demirli, Zafer Özel Çetinel ve Görkem Tüzün üstleniyor. Dizinin hikayesi ise Can Sinan'ın kaleminden çıkıyor. 

Yaz Şarkısı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Doğa Can Anafarta bulunuyor. Anafarta, son olarak Ego dizisiyle karşımıza çıkmış ve kısa sürede büyük beğeni toplamıştı.