Kanal D'nin kısa sürede sevilen dizisi Ya Çok Seversen 3. bölümüyle ekranlara gelecek. Ya Çok Seversen dizisinde heyecan dorukta. Yayınlanan fragmanlar ile birlikte izleyici yeni bölümü heyecanla bekliyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi bu akşam saat 20.00 itibariyle ekranda olacak. Peki Ya Çok Seversen dizisin yeni bölümünü internetten izlemek isteyenler ne yapacak?

YA ÇOK SEVERSEN 3. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ya Çok Seversen dizisinin bu haftaki 3.bölümünde neler yaşanacağını merak ediyor. Ya Çok Seversen'in yeni bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Ya Çok Seversen 3. bölüm full izle, Kanal D Ya Çok Seversen izle, Ya Çok Seversen yeni bölüm izle sorgularını yapıyor. İşte Ya Çok Seversen dizisinin 3.bölümü...

YA ÇOK SEVERSEN 3. BÖLÜM KONUSU

Ateş, Berit'in kayboluşundan Leyla'yı sorumlu tutar. Kovulan Leyla ekibin yanına döner. Dolandırdıkları son aile peşlerine düşünce ekip tehlikeye girer. Ateş, çocukların bir bakıcısı olmadığı için onlarla zaman geçirmek zorunda kalır. Leyla'nın yokluğu Berit'te bir travmaya sebep olur. Ateş, Ilgaz'ın çevirdiği oyunu anlayınca Leyla'dan geri dönmesini ister. Leyla'nın içi hiç rahat değildir; ama, ekibin baskısı yüzünden eve dönmek zorunda kalır. Ateş ve Leyla, Berit'in travması nedeniyle birlik olur, bu sırada yakınlaşırlar. Leyla, Yakup'un sürpriz planı ile sarsılır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Şirketteki köstebek şüphesi Ateş ile Umut'un arasını gerer. Umut'un kontrolü Ateş'e bırakmak gibi bir niyeti yoktur. Arcalılar her şeye rağmen birleşip başlarına gelen krizi atlatabilecekleri bir plan yaparlar. Bu planda Leyla başroldedir. Leyla ve Ateş için gece beklenmedik şekilde biter. Bu durum ikisi için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Üstelik Leyla kimliğinin açığa çıkma tehlikesi ile karşı karşıyadır.

YA ÇOK SEVERSEN 3. BÖLÜM İZLE

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİYOR?

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Kübra Sülün'ün yazdığı “Ya Çok Seversen” dizisi Muğla'da çekiliyor.