TRT 1'in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 14. bölümü merak konusu oldu. İzleyici tarafından, Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm fragmanı, Kendi Düşen Ağlamaz fragman izle araştırılan konular arasında yer alıyor. Başrollerinde Hakan Yılmaz ve Selen Soyder gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz bu hafta yayınlanacak mı? İşte, Kendi Düşen Ağlamaz 14.bölüm fragmanı ve detaylar...

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölümü 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SON BÖLÜM NE OLDU?

Kadir, günler sonra, Alize’nin kına gecesinde ortaya çıkar. Herkes, Kadir’in gerçekleri Alize’ye söyleyeceğini düşünür ancak Kadir, kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Sarp’ın kardeşi olduğunu öğrenen Serkan, annesiyle ilgili yaşadığı tüm hayal kırklığını Sarp’a yansıtınca Sarp çareyi evden kaçmakta bulur ancak giderken yazdığı mektup, Serkan’ın, Sarp’ın peşine düşmesini sağlar. Serkan ve Alize, Sarp’ı sağ salim bulmak için harekete geçerler. Sarp’ı bulduklarında Serkan artık kardeşini kabullenir. Ancak Sarp’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için Alize’den yardım istemesi, Alize-Serkan ilişkisindeki tüm dengelerin değişmesine neden olur. Kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenen Alize, ne yapacaktır?