Kanal D ekranlarının yaz sezonu dizisi Dönence 4. Yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Dönence'nin yeni bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Dönence 4. bölüm full izle, Kanal D Dönence izle, Dönence yeni bölüm izle sorgularını yapıyor. İşte Dönence 4. Yeni bölüm izle ekranı ve merak edilen tüm detaylar.

DÖNENCE 4. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

DÖNENCE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Alican’la görüşemediği için umutsuzluğa kapılan Gülce’yi bu karmaşık duygularından çıkaracak olan Gece bir plan yapar fakat işler iyi gitse de abla kardeş ilişkisi yine bir çıkmaza takılır. Gece, kardeşiyle arasındaki bağı güçlendirmek isterken hem ailesi tarafından ablalığı sorgulanır hem de Özgür cephesinden büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Gece, sonunda yapabileceklerinin sınırına mı gelmiştir? Yoksa pes etmeden her şeyi düzene koymaya kararlı mıdır?

DÖNENCE 4. BÖLÜM İZLE

DÖNENCE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu'nun oturduğu Dönence dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Senaryosununun Nuray Uslu'nun kaleminden çıktığı Dönence dizisinde, Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece’nin yüreklere kounan hikayesi işlenecek.

DÖNENCE OYUNCULARI KİMDİR?

Caner Topçu
Sümeyye Aydoğan
Didem İnselel
Ülkü Hilal Çiftçi
Can Kızıltuğ
Doğa Karakaş
Atakan Hoşgören
Nazlı Çetin
Can Kızıltuğ
Şebnem Doğruer
Mesut Yılmaz
Edanur Gülbudak