Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız final yapmaya hazırlanıyor. Camdaki Kız 81. bölümü ile ekrana geldi. Camdaki Kız 8 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı. Camdaki Kız'ın Final bölümünde neler olacak? Camdaki Kız final bölümü fragmanı yayınlandı.

Kanal D'nin 3 sezondur en çok izlenen dizilerden biri olan Camdaki Kız'ın final tarihi belli oldu. Camdaki kız 15 Haziran Perşembe akşamı son kez izleyici karşısına çıkacak. Camdaki Kız Final Fragmanında Nalan ve Sedat'ın düğün sahnesi dikkat çekti. Dizi takipçilerinin beklediği mutlu son final bölümünde izlenecek gibi gözüküyor. 

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA ?

KANAL D ekranlarında beğeniyle izlenen Camdaki Kız'ın yeni bölümü 15 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'da.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

KANAL D ekranlarında beğeniyle izlenen Camdaki Kız dizisinin 82. final bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ,

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Laz Kızı Hayri ve Türkan’ın ensesinde!

Laz Kızı’na boşanacağının sözünü veren Hayri köşeye sıkışmıştır ve Türkan’ı da ikna ederek soluğu tekrar tekrar adliyede alır. Laz Kızı ise hem Türkan’ın hem de Hayri’nin ensesindedir. Billur, aldığı habere çok sevinirken; kendini eve kapatan Nalan için de çok endişelenmektedir. Sedat, Nalan’ı psikiyatri merkezi önünde görür ve ona ne olduğunu merak eder. Rafet ise Nalan’ın mutsuz olduğunu duyunca onu ziyaret eder. Laz Kızı, Hayri’nin daha önce boşandığını öğrendikten sonra Hayri’ye çok öfkelenir ve gözünü karartıp onun karşısına çıkar.