Benim Güzel Ailem 12.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem 11.bölümüyle seyircisiyle buluştu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Sımsıcak hikayesiyle izleyicinin beğenisini kazanan Benim Güzel Ailem’in 12.bölüm 2.fragmanında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Benim Güzel Ailem’de dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Peki Benim Güzel Ailem dizisinin konusu ne? 

BENİM GÜZEL AİLEM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü 20 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

BENİM GÜZEL AİLEM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Rasim, Canan ve Adnan arasında buzlar şimdilik eriyecek. Mahmut Feryal’e Canan ve Adnan’ın hayat hikayesini yumurtlarken, Nedim şehir dışındaki yeni bir iş hikayesi için kolları sıvayacak. Damla ve Sina gizli gizli buluşur. Damla ailesine yakalanmaktan çok korksa da evdeki hesap çarşıya uymayacaktır. Feryal, Kaan’ın başına gelen talihsiz olaydan dolayı büyük panik haline girecek. Oğuz Damla’ya karşı hissettiği her şeyi tek tek anlatacak. Damla duydukları karşısında Oğuz’la arasına mesafe koymak isteyecektir.

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Büyük bir aile tüm çocuklarını evlendirmiştir. En küçük kızlarının düğün günü diğer 3 kardeşte ellerinde bavulla çıkıp gelir. Hepsi eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Evin küçük kızı Damla’da evlenmeyeceğini söyler ve evden çıkar. 

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Benim Güzel Ailem dizisinin oyuncuları arasında; Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar yer alıyor.