90'lı yılların sevilen pop sanatçılarından Çelik, bir balık pazarında banyo lifi sattığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Tezgâhın başına geçme nedeninin ticari bir amaç taşımadığını belirten sanatçı, "Bazen destek olmak sadece yanında durmaktır" ifadelerini kullandı.

Balık pazarındaki tezgâhta banyo lifi satan Çelik'i gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, birçok kişi sanatçıyla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi, bazıları ise alışveriş yaparak destek verdi.

Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sizce neden? Yorumlarınızı tek tek okumak isterim. Doğrusuysa şu; bazı insanlarım var benim. Bi teyzem, bi amcam, bi kardeş…Her zaman maddi değildir paylaşmak, bazen yanında olmaktır. Yanında durmaktır. İmkan ve fırsatım olduğunda o insanlarımın yanında dururum. Sadece yanında duruyor oluşum, varlığım bile bir destektir o insanıma. Yalnız hissetmez artık kendini. E biraz da satış olur tabi.

Kaynak: Haber Merkezi