Evlilik Hakkında Her Şey, Bodrum Masalı, Kırlangıç Fırtınası gibi dizilerde rol alan, fakat en çok Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve'nin gençliğini oynadığı karakter ile tanınan Tülin Ece'yi son haliyle tanıyanlar beri gelsin! Şu anda 31 yaşında olan oyuncu Tülin Ece Yazkan değişimi ile herkesi şok etti. Esmer olan oyuncu saçlarını sarıya boyattı bambaşka biri oldu. Birçok takipçisi yüzüne ne oldu, estetik mi yaptırdın yorumlarında bulundu.

TÜLİN ECE YAZKAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Tülin Ece Yazkan, 28 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Tülin Ece Yazkan, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayınlanan ''Yılanların Öcü'' dizisi ile yaşayan Tülin Yazkan, daha sonra Yazın Öyküsü, Bodrum Masalı ve Kırlangıç Fırtınası, Ufak Tefek Cinayetler gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan ''Sefirin Kızı'' dizisinde Menekşe karakterine hayat veren Tülin Yazkan, 1.62 metre boyunda, 45 kilo ve Balık burcudur.

tülin-ece-yazkan.-

ROL ALDIĞI DİZİLER

2021- Evlilik Hakkında Her Şey (Güneş) (TV Dizisi)2019 – Sefirin Kızı (Menekşe) (TV Dizisi)2017-2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Merve'nin gençliği) (TV Dizisi)2017 – Kırlangıç Fırtınası (İnci) (TV Dizisi)2016 – Bodrum Masalı (İpek) (TV Dizisi)2015 – Yaz'ın Öyküsü (Öznur) (TV Dizisi)2014 – Yılanların Öcü (TV Dizisi).