Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru sezonun ilk idmanına çıkmaya hazırlanan takım oyuncularının soyunma odasına girerek tüm oyuncularından özür diledi. Duru, soyunma odasının durumu nedeniyle futbolculardan özür dileyerek "Bu bizim ayıbımız" dedi.

OLDUKÇA SİNİRLİYDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor'da Kulüp Başkanı Akgün Duru ilk idman öncesinde oldukça sinirli olmasının nedeni anlaşıldı. Akgün'ün yeni sezonun ilk idmanına hazırlanan takımının soyunma odasında yaptığı ilk konuşmasında oyuncularından özür dilemesi şaşkınlık yarattı. İdman öncesinde Silivri Stadı içindeki soyunma odasında oyuncularına yaptığı konuşmasında Başkan Akgün Duru; "Öncelikle Silivri'de Silivrispor ile anlaştığınız için sizlere teşekkür ederim. Silivri büyük bir camiadır ve bu camiaya yakışmayacak bir soyunma odasında hazırlanıyorsunuz. Bunun için sizlerden özür diliyorum. Bu ayıp bizimdir. Şampiyon bir takımın soyunma odası bu şekilde olamaz, olmamalıdır da" dedi.

BOMBA TRANSFER

Bu arada Silivrispor, 2. Lig'de kalıcı olmak için sürdürdüğü transfer çalışmalarında bombayı patlattı. Mavi Kırmızılı yönetim son olarak Tokatspor'da forma giyen tecrübeli file bekçisi Atacan Öztürk'ü renklerine bağladı. Kariyeri boyunca çıktığı 279 maçın 276'sında sahaya ilk onbirde çıkan deneyimli file bekçisinin 1982 doğumlu olduğu bildirildi. Kulüp Başkanı Akgün Duru'nun transferi resmen sonuçlandırdığı belirtildi. Tecrübeli file bekçisini kadrosuna katan Silivrispor'un, güçlü defansıyla birlikte kalesine duvar örmeyi planladığı öğrenildi.

DÜLGER SİLİVRİ'DE

TFF 2.Lig ekiplerinden Silivrispor  dış transferde bir bomba daha patlattı. Uzun süreden beri yönetimin gündeminde olan gurbetçi oyuncu Kazım Dülger bir yıllık sözleşmeye imza attı. Ortasahada görev yapan tecrübeli oyuncunun önlibero olarak görev yaptığı ifade edildi. 1990 doğumlu oyuncunun transferi ile bizzat kulüp başkanı Akgün Duru'nun ilgilendiği belirtildi. Gurbetçi oyuncunun daha önce de Gençlerbirliği, Alanyaspor, Ankara Demir ve Kahramanmaraş'ta forma giydiği belirtildi.

Hakan Ertürk