Mehmet-şefin-gelini-Mina-Bilişik-kimdir-İşte-düğün-videolarıMehmet Yalçınkaya büyük oğlu Emre Yalçınkaya'yı evlendir. Muradına eren Emre Yalçınkaya'nın eşi Mina Bilişik ise merak konusu oldu. Uzun süredir birlikte olan çiftin düğününe hem sanat hem de sahne dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Düğünde Mehmet Şef'in kızı Sude, en küçük oğlu Utkan da hazır bulunurken gözler Mehmet Yalçınkaya'nın eşini aradı. Peki Mehmet Şef'in gelini, Emre Yalçınkaya'nın eşi Mina Bilişik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Emre Yalçınkaya kimdir, ne iş yapıyor

 Mehmet Yalçınkaya'nın en büyük çocuğu.  25 Ekim 1995 doğumlu olan Emre Yalçınkaya akrep burcu. Kendisini eğlenceli ve zıpır olarak tanıtıyor. Konuşkan ve girişken olduğunu söyleyen Emre, zor sinirlenirmiş fakat sinirlendiğinde ise kendisini tutamazmış...

Ayrıca arkadaş çevresinde dakikliği ve rahat tavırlarıyla biliniyor. Ayrıca kendisi Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde eğitim alan Emre, sonrasında babasının izinden gitmeye karar verdi.

Emre Yalçınkaya'nın eşi Mina Bilişik kimdir? 

Mina Bilişik'in kendisine ait bir güzellik salonu var. Hem işletmecilik yapıyor hem de eğitimler veriyor. My Lamination adlı bir güzellik markasına da sahip olan Mina Bilişik, La Pose adlı bir de danışmanlık şirketi sahibi. Mina Bilişik kimdir sorusunun yanıtını yine kendisi veren Mina Bilişik kendi markasının internet sayfasında bakın kendini nasıl tanıtıyor:

"Mina Bilişik...2009 yılından itibaren güzellik uzmanlığı ve danışmanlığı yapmaktayım. Kendi güzellik salonum da işletmeci ve eğitimci olarak kariyerime devam etmekteyim. Sektörel gelişim ve yenilikleri takip ederek kendimi geliştirmeyi devam ettirirken en iyi hizmeti ve eğitimi sunmaktan yana gurur duyuyorum. Hayatıma ve mesleğime kattığım en güvendiğim ve severek çalıştığım sonuçlarına her daim mutluluk ile baktığım markanın Master'ı olabilmek benim için tarifi olmayan gurur verici bir duygu. Sonuçları ve sonrası bile memnun kalabilmek en güzel başarı. Padua Üniversitesi ( İtalya ) araştırma geliştirme laboratuvarlarında My Lamination araştırılarak kanıtlanmış olup, sonuçları ile hem bizim hem de müşterilerimizin memnun kalması en güzel başarı ve onur kaynağımızdır."