Usta sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz’da hayatını kaybetti. 3 yıldır lenfoma tedavisi gören sanatçı tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Vefatı ile sanat dünyasını yasa boğan sanatçının 52 yıllık dostu Mahzar Alanson, cenazede güçlükle konuşabildi. Alanson’un eşi Biricik Suden’in ise sosyal medya paylaşımı takipçilerini kızdırdı. Spor salonunda spor yaptığı anların fotoğrafını paylaşan Suden’e gelen yorumlar Biricik Suden’i çileden çıkardı. Suden,  ''Çamur atma uğruna haddinizi aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım." ifadeleri ile kendisini eleştirenleresert tepki gösterdi. 

Suden'in paylaşımı bazı takipçilerinin tepkisini çekti. Biricik Suden hakkında yapılan yorumlara kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, " 20 yıl önce babamın vefat ettiği günün gecesi saat 24.00'ı geçiyordu, spor salonu açtırıp antrenman yapmıştım. Kimilerinin kederle başa çıkma yöntemi, hayat ve ölüm felsefesi, kimilerinden daha farklı olabiliyor
Özkan sizin sanatcı olarak tanıyıp sevdiğiniz bir değerdi, benim 44 yıllık arkadaşım,dostum, kardeşim...
Çamur atma uğruna haddinizi aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım." Çamur atma uğruna haddinizi aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım." ifadeleri ile takipçilerine sert tepki gösterdi.