Limandaki gemi resminde bir mantık hatası var. Çok zekice resme saklanan bu mantık hatasını zeka bulmacasını çözmek isteyen her 100 kişiden sadece 1'i bulabiliyor. Belki de o bir kişi sensin! Yapman gereken çok basit. Aşağıda senin için hazırladığımız resme dikkatlice bakmak ve gizli mantık hatasını bulmak. Bu resmi hazırlayanlar işlerini çok iyi yapmış. Baştan söyleyelim. Çok sayıda renk ve detayın olduğu resimde mantık hatasını bulmak biraz zor olabilir. Ama belki senin için yüksek IQ'un ve şahin gözlerinle çocuk oyuncağı. 

Hata bulmak insan beyninin sevdiği oyunlardan biri. Bu nedenle çevremize hep 'hata var mı' gözüyle bakıyoruz. Hal böyle olunca zeka bulmacaları da hem bize keyif veren hem de beynimize iyi gelen birer aktiviteye dönüşüyor. Beyin kapasitesi ve IQ bu tür oyunlarda asıl belirleyen. Zira detaylara odaklanmak, yüksek gözlem becerisi herkeste olan yetenekler değil.

Hadi gel şimdi limana demirleyen gemi resmine birlikte bakalım. Mantık hatasını bulmak için süren sınırsız istediğin kadar şansını deneyelirsin. Ancak 5 saniyeden daha kısa sürede hatayı bulursan bil ki IQ seviyen 160. 

İşte içinde mantık hatası gizlenen limana demirli gemi resmi...

Nasıl gidiyor?

Resimde gizli mantık hatasını bulabildin mi? Stres olma, 5 saniyede bulmak zorunda değilsin hala deneyebilirsin. Bir de tavsiyemiz var: Mantık hatası gerçek hayatta olması mümkün olmayan bir şey! Hadi şimdi yeniden, yeni bir gözle resme odaklan.

Hatayı bulduysanız tebrik ederiz! Şahin gözlü biri olduğunuzu bilin! Üstelik gözlem kabiliyetinizin de yüksek olduğu aşikar!

Bulamayanlar üzülmesin. İşte limana demirli gemi resmindeki mantık hatası...

İŞTE LİMANA DEMİRLİ GEMİ RESMİ BULMACASININ CEVABI

Geminin demirli olduğu limandaki havuza giriş çok küçük. Bu denli küçük bir girişten kocaman gemi geçemeyeceği için resimde gizli mantık hatası bu.