İzmir'in Çiğli ilçesinde servis aracında unutulduğu iddia edilen 3 yaşındaki Alperen Sakin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Anaokulunun camları gece saatlerine kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlandı. Minik A.S.'nin gittiği anaokulu tepkiler ve soruşturma üzerine kapatıldı. Minik çocuğun okulda resmi kaydının bulunmadığı da tespit edildi.

AİLEYİ TESELLİ EDERKEN, KAMERA KAYDINI SİLDİRDİ

Okulun sahibi Yurdagül İşgören, özel hastanede aileye çocuklarının uykuda öldüğünü söyleyince anne Buket Sakin, oğlunun son görüntülerini izlemek istedi. Ancak İşgören bir yandan aileye teselli verirken öte yandan okulu arayıp kamera kaydının çıkarılması talimatını verdi. Acılı anne oğlunun görüntülerini izleme konusunda ısrarını sürdürünce okulun sahibinin "Bugün bozuktu, çalıştıramadık, kayıt alamadık" gibi mazeretler öne sürdüğü öğrenildi. Kamera kaydı, İşgören'in evinden çıktı. Yurdagül İşgören'in polisteki ifadesinde olayda kendisinin bir suçunun olmadığını, öğrenci yoklamalarını öğretmenlerin aldığını ve onların suçlu olduğunu söylediği öğrenildi

OKULUN CAMLARI TAŞLANDI

Minik A.S.'nin yaşamanı yitirdiği anaokulunun camları gece saatlerine kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlandı. Binadaki bazı camlar atılan taşlarla kırıldı. Bu arada kreşin sahibi ve müdürü Yurdagül İşgören'e tepki gösteren veliler, savcılığa suç duyurusunda bulunup tutuklanmasını istedi.