Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözlere ilişkin 'Bu, büyük bir edepsizlik, ahlaksızlık, terbiyesizliktir, seviyesizliktir. CHP’nin geleneğinde halkın seçtiklerine karşı büyük bir tahammülsüzlük, düşmanlık hissi var.' dedi. Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısının gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu

'CHP'NİN GELENEĞİNDE VAR'

İşte Bozdağ'ın açıklamasından satır başları: 

“Bu, büyük bir edepsizlik, ahlaksızlık, terbiyesizliktir, seviyesizliktir. CHP’nin geleneğinde halkın seçtiklerine karşı büyük bir tahammülsüzlük, düşmanlık hissi var. Rahmetli Adnan Menderes’e diktatör dediler, halkın adamı Rahmetli Özal’a da aynı şekilde saldırdılar. Şimdi de Türkiye Cumhuriyeti halkının tarih boyunca ilk defa doğrudan doğruya seçtiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aynı şekilde saldırmaktadırlar. Türkiye’de tek faşist parti CHP’dir. Partinin dünyada bilinen faşist partilerle ilişkilerine baktığınızda da bu açıktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin faşist devlet olmadığını, Türkiye’de de herhangi bir faşistin ve diktatörün bulunmadığının en büyük ispatı Sayın Tezcan gibi birisinin çıkıp bugün bu terbiyesizliği, edepsizliği yapmaya cüret etmesi ve yapmasıdır. Eğer, Türkiye’de bir faşist veya diktatör olsaydı Bülent Tezcan böyle göğsünü gere gere kalkıp oradan efelenip gürleyip böyle bir cümle sarfedemezdi. Böyle bir cümleyi aklının ucundan geçiremezdi. Bu bile Türkiye’de faşizmin diktatörlüğün olmadığının en büyük ispatıdır. Kendi yaptığı eylem, ahlaksızlık, edepsizlik, kendisini tekzip etmektedir. Esasında bu akıl ve ruh sağlığı olan insanların yapabileceği bir şeydir. Bunu şiddetle kınadığımızı ifade etmek isterim. İtibar suikastinin taşeronluğunu yapıyor CHP. ” 

'TAŞERON İŞÇİLERLE İLGİLİ HAZIRLIKLAR SON AŞAMAYA GELDİ'

Teşoron işçilerle ilgili adıma ilişkin Bozdağ, “Bugün taşeron işçilerle ilgili Bakanlar Kurulumuzda görüşmeler yapılmadı. Ancak, taşeron işçilerle ilgili hazırlıklar son aşamaya geldi. Yıl sonu veya yeni yıl başında bu konu parlamentonun gündeminde yer alacaktır. Yarın Sayın Başbakanımız engelli vatandaşlarımızla ilgili önemli açıklamalarda bulunacak” dedi.