Galatasaray'ın Mauro Icardi'ye kavuşmasına yalnızca birkaç gün kaldı. Kiralik olarak geçen sezonun ardından bu defa bonservisiyle Galatasaray'a katılacak olan Mauro Icardi için unutulmaz bir karşılama töreni hazırlığına girişildi. Törende kullanılacak; klipler, tişörtler ve pankartlar şimdiden hazır duruma getirildi.

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a kiralanan Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılıların elde ettiği şampiyonlukta başrol oynamıştı. Attığı goller ve aidiyet duygusuyla Galatasaraylı taraftarların gönlünde taht kuran Mauro Icardi bu kez bonservisiyle Aslan oluyor.

Galatasaray için İstanbul'a ilk ayak bastığı gün havalimanında coşkuyla karşılanan Mauro Icardi için bu kez çok daha görkemli bir tören yapılacağı bildirildi.

Sabah'ın haberine göre Galatasaray Kulübü, Mauro Icardi için tişört, pankart ve klipleri şimdiden hazırladı.

REKOR SAYIDA TARAFTAR ICARDI'Yİ KARŞILAMAYA GELECEK 

Galatasaraylı taraftarlar havalimanına bir kez daha akın ederek Arjantinli yıldızı karşılayacak. Başarılı forveti İstanbul'a gelişinde rekor sayıda taraftarın karşılamasına kesin gözüyle bakılıyor.

ICARDI'NİN GELİŞİ TEST SONUCUNA GÖRE BELLİ OLACAK

Wanda Nara'nın omurilikle ilgili test sonuçları pazartesi günü belli olacak. Mauro Icardi'nin gelişi de hafta başında netleşecek.

YILLIK 10 MİLYON EURO ALACAK

Galatasaray, Mauro Icardi için PSG'ye 10 milyon Euro bonservis, oyuncuya da yıllık 10 milyon Euro ücret ödeyecek. Arjantinli golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

26 MAÇTA 23 GOLE İMZA ATTI

Geride bıraktığımız sezonda Süper Lig'de 24, Türkiye Kupası'nda 2 maça çıkan Mauro Icardi 23 gol, 8 asistlik istatistik yakalamıştı.