Galatasaray, İspanyol futbolcu José ngel Esmoris Tasende’nin (Angelino) geçici transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Bildiriden birkaç saat sonra ise sarı-kırmızılıların büyük bir heyecanla beklediği Angelino'nun İstanbul'a ulaştığı haberi geldi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Angelino transferinde mutlu sona yalnızca bir imza uzaklıkta. Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan "Profesyonel futbolcu José ngel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig ile resmi görüşmelere başlanmıştır" açıklamasının ardında İspanyol futbolcunun İstanbul'a geldiği bildirildi.

angelicodan-galatasaray-taraftarina-mesaj

ANGELINO'DAN GALATASARAY TARAFTARINA İLK SÖZLER

Galatasaray'ın yeni transferi Angelino, "Merhaba Galatasaray taraftarı. Aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşmek üzere." şeklinde konuştu.

SARI-KIRMIZILILARDA KİRALIK OLARAK OYNACAK

26 yaşında İspanyol futbolcu, satın alma opsiyonu beraberinde kiralık olarak Galatasaray'da forma giyecek. Yaptığı anlaşma ile kiralama bedeli olarak 2 milyon euroluk ödeme yapacak olan Galatasaray, sezon sonunda eğer isterse 7 milyon euro karşısılığında oyuncunun bonservisini alabilecek.

GALATASARAY'A TRANSFER OLMAK İSTİYORDU

Angelino'nun, Galatasaray'dan başka bir kulübe transfer olmayı aklından geçirmediği ve kulüplerin arasındaki anlaşmayı beklediği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Geçen sezonda kiralık olarak forma giydiği Hoffenheim'da 35 maça çıkan futbolcu, 1 gol ve 12 asistlik performans sergilemiştii.