'Daha lezzetli nasıl yemek yaparım?' sorusunun yanıtını arayanlardansanız doğru yerdesiniz! Sizler için yemek yaparken, birçok kişinin bilmediği, yemeklerinize lezzet katacak püf noktaları hazırladık. İşte yemeklerinizi daha lezzetli hale getirecek püf noktaları...
Yeşil mercimeğe, çorbasını ya da yemeğini yaparken içine yarım çay kaşığı kimyon atın
Kurabiye hamurunu buzdolabında bekletin
Milföy hamurunu fırına vermeden önce tepsiyi yağladıktan sonra üzerine galeta unu serpin.
Beşamel sosta kullanacağınız süte, üzerine 1 defne yaprağı ve 2 karanfil koyup, soğan atın ve sütü öyle kaynatın
Hamburger köftesi ya da büyük boy köfte yaparken orta kısmını boş bırakın. Böylece kıymanız pişerken küçülmeyecek ve lezzetinden ödün vermeyecektir.
Yemeğin tuzu fazla kaçtıysa tencereye kabukları soyulmuş yarım patates atın
Karnabahar haşlarken haşlama suyuna 1 tatlı kaşığı un dökün. Haşlanırkenki kokusunu bastırmasına yardımcı olacak.
Sos ve çorba yaparken az miktarda un ekleyin. Yiyeceklerinizin kıvamını arttıracaktır.