YUSUF ÇİM KİMDİR? YUSUF ÇİM NERELİ?

Yusuf Çim, 1991 yılında 26 Eylül tarihinde İstanbul’da, 3 çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olarak dünyaya geldi. Lise hayatını meslek lisesinde sürdürüp mezun olduktan sonra üniversite için Arel Üniversitesine başladı ve burada Radyo ve Televizyon bölümü eğitimi almaya devam etmektedir. Kariyerine başlaması ilk olarak 2009 yılında olmuştur ve modellik yaparak başlamıştır. 2011 yılında katılmış olduğu bir modellik yarışmasını ikincilikle tamamlamış ve adını yavaş yavaş duyurmaya başlamıştır. İlk olarak GS Mobile ve Avea reklamlarında rol alan Yusuf Çim sonrasında müzik ve oyunculuk hayatına başlamıştır.

Yusuf Çim, ilk albümünü 2013 yılının Ağustos ayında çıkarmıştır. Olsun Bi Kere adı ile çıkan albüm 5 şarkıdan oluşan bir albümdür. Oyunculuk hayatına dizi anlamında ilk başlangıcı 2014 yılında çıkan ve yönetmeliğini Tayfun Güneyer’in yaptığı Ezra dizisi ile olmuştur. Bu dizi yeteri kadar reyting alamayınca 3. bölümü bile yapılmadan ekranlardan kaldırılmıştır. Yusuf Çim sonrasında ise Çilek Kokusu adlı gençlik dizisinde rol almaya başlamıştır. Çilek Kokusu ile geniş bir hayran kitlesi edinen Çim, ardından Hanım Köylü dizisinde rol almıştır. 

Yusuf Çim, 2017 yılında ise ATV ekranlarında yayınlanacak olan Seven Ne Yapmaz dizisinde Seren Şirince ile birlikte başrolde yer alacak.

YUSUF ÇİM BOYU KİLOSU GÖZ RENGİ?

Yusuf Çim'in kilosu 79, boyu ise 1.88 cm'dir. Göz rengi kahverengi olan Çim'în saç rengi siyahtır.

YUSUF ÇİM'İN SEVGİLİSİ VAR MI?

Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim'in adı Çilek Kokusu'nda başrolü paylaştığı Demet Özdemir ile anılmıştı. Özdemir ile ayrıldıktan sonra Çim'in adı başka bir ilişki haberiyle gündeme gelmedi. Sosyal medya hesaplarından da özel hayatı ile ilgili pek paylaşım yapmayan Çim, gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor.