Ünlü Türk şef CZN Burak, sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren isimlerden biri. Instahramda 48 milyon takipçisi bulunan isim hakkında ortaya inanılmaz bir iddia atıldı. İddialara göre CZN Burak, babası Burak Özdemir tarafından dolandırıldı. Babasının, CZN Burak'a ait restoranının kendisinden habersiz bir şekilde yabancı bir iş adamına 41 milyon dolar karşılığında satıldığı konuşuluyor. İddialara göre babasıyla ters düşen CZN Burak, babasından şikayetçi oldu. 

CZN Burak ve babası arasında yaşanan ilk kriz Türkiye’yi sarsan depremlerin ardından patlak verdi. Aslen Hataylı olan ünlü fenomen, deprem bölgesine elinden geldiğince yardım yapmaya çalıştı. Ancak bu süreçte babasının engellemeleriyle karşı karşıya kalınca, CZN Burak, çareyi babasıyla tüm bağlarını koparmada buldu.

CZN BURAK, BABASI TARAFINDAN DOLANDIRILDI 

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, annesiyle tek başına yeni bir sayfa açmak için kolları sıvayan CZN Burak babası tarafından fena dolandırıldı. İsim haklarının satıldığını öğrenen ünlü fenomen mahkemenin yolunu tuttu. İlk duruşmanın Çağlayan Adliyesi’nde eylül ayında görüleceği öğrenildi.

Dolandırıldığını öne süren CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekanlardan tabelaların indirilmesini talep ediyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda da İstanbul’da Vadi İstanbul’dan başka şubesinin olmadığını sık sık belirten CZN Burak, “Lütfen ismimi, resmimi korsan kullanan emek hırsızlarına itibar etmeyin” diyerek uyarıda bulunuyor.