Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek 300 yataklı yeni devlet hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu. Bayrampaşa’da sağlık hizmetlerini genişletmek için özel bir çaba sarf ettiklerini vurgulayan Aydıner, “Bayrampaşa halkımız için hayati derecede önemli olan sağlık hizmetlerini ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Komşularımızın farklı sağlık ihtiyaçları ve beklentileri çerçevesinde kapsayıcı bir sistem sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

“300 YATAKLI MODERN BİR DEVLET HASTANESİ İNŞA EDİYORUZ” 

Halk sağlığına öncelik verme konusunda kararlı olduklarının altını çizen Aydıner, “Bayrampaşa halkının en önemli sorununu çözüyoruz. Uzun yıllardır bekleyen devlet hastanesinin ihalesi bitti. Yakın zamanda inşallah temelini atıyoruz. 25 bin metrekare alan üzerine, 300 yataklı modern bir devlet hastanesi inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

“BAYRAMPAŞA HALKININ HİZMETİNE SUNACAĞIZ” 

Hastanede 100 poliklinik bulunacağını vurgulayan Aydıner, “Hastanede yataklı 40 acil müşahede odası olacak. Ayrıca, 34 yoğun bakım ünitesi, 10 ameliyathane, 6 doğumhane ve 5 diyaliz merkezi ile hizmet verecek. Tam teşekküllü bir hastaneyi inşallah yakın zamanda Bayrampaşa halkının hizmetine sunacağız. İhalesini yaptık, temelini atıyoruz, birlikte hizmete açacağız” dedi. 

DHA