Satürn gerilemesi Boğa, Terazi ve Oğlak burçlarını paraya boğacak. 30 yıl aradan sonra Kova burcunda geri giden Satürn, 4 Kasım 2023'e kadar hareketini sürdürecek. Satürn gerilemesi 12 burcun tamamını etkileyecek ancak 3 burç için biraz torpilli davrandığı kesin. Satürn gerilemesi etkileri Boğa, Terazi ve Oğlak burcu için parasal bolluk gerilebilir. 4 Kasım 2023'e kadar Satürn gerilemesi etkilerini öğrenip, doğru adınları atmak Boğa, Terazi ve Oğlak burçlarını milyoner yapabilir. Satürn gerilemesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarının tamamını hem olumlu hem de olumsuz yönden etkileyecek. Hadi gelin Satürn gerilemesi etkileri nelerdir birlikte okuyalım ve şanslı 3 burcun falına bakalım...

SATÜRN GERİLEMESİ BOĞA BURCU ETKİLERİ: OLANLARA SİZ BİLE İNANAMAYACAKSINIZ!

Satürn'ün bu hareketi Boğa burcunda doğanlar için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir . O kadar ilerleyeceksin ki kendi kendinize bile hayret edeceksiniz. Önemli fırsatlar, büyük pozisyonlar ve güzel bir maaş paketi alacaksınız. Mali durumunuzda önemli bir artış yaşanacak. Kendinize olan güveniniz artacak, işsizler iş bulacak. Başkalarından saygı ve hayranlık göreceksiniz.

SATÜRN GERİLEMESİ TERAZİ BURCU ETKİLERİ: LÜKS YAŞAMIN TADINI ÇIKARIN!

Geri giden Satürn, Terazi bireylerinin hayatlarına bir mutluluk yağmuru getirecek . İşlerinde veya işletmelerinde büyük başarılar elde edecekler. Bazı büyük iyi haberler yolda olabilir. Yeni bir ev veya araba satın alma olanağına sahip olacaksınız. Lüks bir yaşam tarzının tadını çıkarın ve finansal kazançlar elde edin. Para biriktirmeyi başaracaksınız ve beklenmedik kazançlar yolunuza çıkacak. Bu süre zarfında akıllıca yatırım yapın.

SATÜRN GERİLEMESİ OĞLAK BURCU ETKİLERİ: HAYATINIZ SİZİ TATMİN EDECEK!

Satürn'ün geriye dönük hareketi Oğlak burcunda doğan kişilere önemli faydalar sağlayacaktır. Çabalarınızda başarıya ulaşacaksınız ve bekleyen görevlerin tamamlanması büyük bir rahatlama getirecek. İşletme sahipleri kar elde ederken, çalışanlar promosyonlar ve artışlar bekleyebilir. Ailede mutluluk hakim olacak. Hayatınız tatmin olmuş ve mutlu görünecek.

SATÜRN GERİLEMESİ HAKKINDA EN ÇOK MERAK EDİLEN SORULAR

1- Satürn gerilemesi iyi sonuçlar verir mi?

Geri giden Satürn her burç için farklı sonuçlar doğurur. Kimisi için olumlu kimisi için ise zorlu.

2-  Satürn gerilemesi sırasında nelere dikkat etmek gerekir?

Fazla harcama yapmaktan, yeni bir projeye başlamaktan, ilişkileri hafife almaktan vb. kaçınmalısınız.