Yalı Çapkını 35. bölümde yer alan bekaret sahnesi dizi fanları tarafından tepki çekti. Yayınlandığı gün reyting rekoru kıran Yalı Çapkını 35. bölüm yayınlanmadan gündeme oturdu. Sosyal medyada yayınlanan Yalı Çapkını bekaret kontrolü sahnesi görüntüleri takipçileri kızdırdı. 

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını'nın 35. bölüm fragmanı yayımlandı.

Yalı Çapkını Seyran ve Ferit'in yakınlaşması şoke etkisi yarattı Video: Yalı Çapkını Seyran ve Ferit'in yakınlaşması şoke etkisi yarattı

Dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit ile Seyran'ın yeniden bir araya gelmek için uğraşması ve Seyran'a saplantılı bir şekilde takılan Tarık'ın Orhan'ı tehdit edip ardından da Kazım'a "Namusunu temizle" demesi ve silah uzatması izleyicinin tepkisini çekti.

Yalı Çapkını 35.Bölüm Fragmanı Video: Yalı Çapkını 35.Bölüm Fragmanı

Yayınlandığı ilk günden itibaren sıkandal sahnelere imza atan Yalı Çapkını yine gündeme damga vurdu. Dizinin yeni bölümünün çekimlerinden sızan 'Bekaret' sahnesi görüntüleri bardağı iyice taşırdı. Bir türlü olumlu sahne göremediklerinden yakınan izleyici diziyi protesto etmeye başladı ve 'ŞiddetedurdeYalıÇapkını' hastag'i Twitter'da TT oldu.