Gönül Dağı dizisi, her cumartesi akşamı ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen bir yapım haline geldi. Bugünün akşamı da 106. bölümü ile izleyicilerle buluşacak olan dizi, TRT1 ekranlarında saat 20.00'de yayınlanacak. Dizinin 106. bölümünde neler olacak? İzleyiciler Gönül Dağı 106. Bölüm FULL İZLE, TRT1 Gönül Dağı izle, Gönül Dağı yeni bölüm izle sorgularını yapıyor. Gönül Dağı 106. Bölüm izle linki son bölümü internet üzerinden izlemek isteyen seyirciler için haberimizde. İşte, full HD, tek parça ve kesintisiz seçenekleriyle TRT1 ile Gönül Dağı 106. bölüm ekranı...

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını anlatan, Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenerek senaryolaştırılan bir dizi. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini paylaştığı dizide, Taner ve Dilek arasındaki büyük aşkın hikayesi devam ediyor.

Gönül Dağı'nın bu heyecan dolu bölümünü izlemek için saat 20.00'yi beklemeye gerek yok. TRT1'in canlı izlemek veya tekrar izlemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

GÖNÜL DAĞI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI TÜM BÖLÜMLER İÇİN BURAYA TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Gönül Dağı dizisi, yeni bölümleriyle cumartesi akşamları saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında olacak.