İstanbul Süper amatör Lig'in yeni temsilcilerinden Gültepespor sahaya indi. Yeni sezonda süper amatör ligde mücadele edecek olan Kağıthane temsilcisi kadrosunda çok fazla fire vermezken, kadrosuna yaptığı takviyeler ile Yahya Kemal Stadı'nda ilk idmanını gerçekleştirdi.

YÖNETİCİ ÇIKARMASI

Gültepesporlu yöneticileri süper amatör lig heyecanı sardı. Tarihinde ilk kez süper amatör ligde mücadele edecek olan Gültepespor'da yöneticiler takımın ilk idmanında saha kenarında yerlerini alarak takıma moral verdiler. Genç Kulüp başkanı Burak Bahçeli antrenman öncesi tüm futbolcularla bir araya gelerek onlara moral konuşması yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Bahçeli "Biz bir takımız. Buraya kadar bu özelliklerimizle geldik. Hiç kimsenin bizden beklemediği başarıyı birlik olarak yakaladık. Burada yakalanan başarı taraftarı ile, yöneticisi ile,futbolcusu, teknik ekibi ile birlikte yakalanmış bir başarıdır. Yeni sezonda da aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olacak, aynı birliği ve beraberliğe bu sezonda da yaşamak istiyoruz" dedi.

'TAKIMIN YANINDAYIZ'

Gültepespor Kulübü 2. başkanı Ejder Duran zor bir ligde mücadele edeceklerinin altını çizdi. Duran "Biz yöneticiler olarak futbolculardan farklı bir durumda değiliz. Biz de ilk defa üst ligde mücadele edecek bir takımı yöneteceğiz. Ama biz bir aileyiz, iyi günde de kötü günde de takımın ve futbolcuların yanında olacağız. başarıyı da üzüntüyü de birlikte paylaşacağız. Biz sorumluluklarımızın farkındayız, futbolcularımızında sorumluluklarını yerine getirmesini bekliyoruz" dedi.

BAKLAVA KEYFİ

Teknik Direktör Ahmet Altıntaş nezaretinde sezonun ilk antrenmanına çıkan Gültepe spor'da futbolcuların keyfi gözden kaçmadı. Düz koşu ile başlayan antrenman açma germe çalışmaları ile devam etti. Sezonun ilk antrenmanı olması sebebi ile futbolcuları fazla zorlamayan Altıntaş "3 gün süre ile arka arkaya Yahya Kemal Stadı'nda çalışacağız. Daha sonra hafta sonunu dinlenerek geçireceğiz ve önümüzdeki hafta başından itibaran düzenli olarak çalışmalarımızı tempomuzu yükselterek devam ettireceğiz. Antrenmanlara ek olarak önümüzdeki hafta sonu bir kros çalışması olacak." dedi. Antenman sonrsında futbolcular yöneticilerin getirdiği tatlıyı yediler.

ŞAHİN İMZALADI

Öte yandan Gültepespor bir genç futbolcuyu daha kadrosunda kattı. Yeni Ortabayırspor'un şampiyon takımından Tayfun Şahin ile anlaşan Kağıthane temsilcisi kadrosunda bir genç oyuncuya daha yer verdi. Daha önce Yeni Ortabayırspor'un şampiyon olan U17 takımından Yusuf Taha Aydıner ile anlaşan Gültepespor, şimdi de aynı takımdan başka bir forvet oyuncusu Tayfun Şahin'i renklerine bağladı. Gültepespor yönetimi bu transferlerle ilgili olarak verdikleri destek ve yardımları için Yeni Ortabayır Spor Kulübü başkanı Yenal Keleş'e teşekkür ettiklerini bildirdi.

Hakan Ertürk